Селена Гомес: Преминах лечение с химиотерапия

23-годишната Селена Гомес призна пред "Билборд", че е минала курс по химиотерапия.

Обратно в новината

Коментари - Селена Гомес: Преминах лечение с химиотерапия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки човек минава на химиотерапия по един или друг начин. Важното е да успее да оцелее и да вярва в истината.

Ваксина направи момиче инвалид link Новини link 12 юни 2015 ... Вносителите на ваксината, която според лекарите, изготвили .... Една противогрипна ваксина от нищото може да отключи лупус, ...

желая ù да се оправи напълно. това е наù-важно, другото е суета и прах!

Забелязали ли сте колко от изказванията на известните са положителни? Аз много рядко забелязвам такива. Всички те са безумно богати и признати за това, с което обичат да се занимават. НО всички те се оплакват - много е трудно да си известен, много е неприятно. Не може хем да сърби, хем да боли, хем пари и слава, хем пък всички да те харесват и да говорят само хубави неща. светът не е идеален. Да се радва, че е здрава и на това, което има

Там е работата че тя не е здрава, какво да се радва като има сериозно заболяване, не четеш ли.

"Не може хем да сърби, хем да боли" - нищо подобно, напротив. Както е писал някога Михаил Шолохов по един конкретен повод, "хем сърби, хем боли, хем мама не дава". Сега, наистина, кой ти я пита мама, но е факт, че може хем да сърби, хем да боли. Ти не го ли знаеше?

И защо не е признала "тогава", а сега? Страх да не изгуби кариерката ли? Крие когато я оплюват, а сега си признава. Прилича на опит за привличане на вниманието. Храна станала - а тя не се ли "храни" от славата?

Когато не сте минали през ада на тези лечения, по-добре не говорете. Всеки избира кога и дали да информира останалите за това с различни мотиви - да не го съжаляват, да го оставят да се бори на спокойствие и т.н. И иска да каже на всички ако успее да се пребори ...

Лечението на лупус не изисква химиотерапия. И ся ко прайм?

Вземам си думите назад. В най-тежките случаи се стигало и до химиотерапия.

Е, разбира се, че с кеф ще клюкарстват, че е дебела - нали коментаторите под разни подобни новини винаги са супер слаби, хипер умни, мега грамотни , ултра красиви и успешни :Д Айде сега, болна била - на кой му дреме здрава ли е, важното е, че била дебела, ъф корс! Младо момиче, още много злоба и простащина ще срещаш, дано по-бързо се научиш навреме да слагаш граница и напълно да игнорираш подобни образи.

Честно казано повече ми хареса като понапълня, масово популярните топмодели концлагеристки изобщо не ме кефят. То за жената си требе месце да има ... не сланина!

Който употребява алкохол сам си подписва смъртната присъда.

анонимен? анонимен алкохолик?

Допускам, че не си алкохолик - е да те светна и ти си със същата присъда. Ооо да - може да живееш 10-ина годинки повече, НО не е задължително!!!

хубаво и талантливо момиче! Да е живо и здраво!

бодвам я с кефф

Ех, че мераклия ! Видя едно хубаво момиче.................Ах ти!

Пожелавам й да се възстанови, разбира се, но нека не забравяме, че има и лупост, причинен от злоупотреба с лекарства и наркотични вещества. И точно това е типът, който е обратим. Не виждам тя да говори за скорошно пребиваване в болница, освен преди 2 години, което ме кара да си мисля, че случаят е точно такъв. Както и да е, нека да е жива и здрава!

А откъде знаете че е от злоупотреба с наркотици? То има няколко причинителя на заболяването,вкл. и наследственност. Тя от съвсем малка е в шоубизнеса, а там стреса и напрежението са огромни особенно за дете. Стреса също е честа причина за болестта. Плюс това тя дори доста време кри че е болна, какво остава да разнася кога и по колко е лежала в болница. Каквото и да съобщи все тая, вингаи ще има подобни на вашите коментари.

Ми нее... то в нейния бранш изообщо не се случва... ама никога, хич...

С фалшивата храна и стресът не само лупус си докарваме, ами и рак, вродении дефекти и какво ли още не

Обикновено се препоръчва спермотерапия.

от доста време имам лупос но само се активира и затова е автоимунно заболяване и за парви пат чувам за това лечение

Е как сте с лупус а за първи път чувате, че един от начините на лечение е с химиотерапия. Може би е болна от по тежко състояние на лупус, то има леко и тежко състояние. Но химиотерапията освен за лечене на рак се ползва за лечение и на автоимунни заболявания, сред които е и лупуса. Само че с по кратък и лек курс на лечение. Дано при вас е по лек и да се излекувате.

Преди време в дира имаше статия за Селена Гомес и по голямата част от коментарите под статият бяха подигравки, че е напълняла (макар и само с някой килограм отгоре), че е презряла и не знам си какви обиди Въпреки че писах коментар че от 2 години е болна от лупус и затова е напълняла пак имаше умници които продължиха, много ядяла мазно ядяла. Интересно сега как ще я плюят. Лупуса е много гадно автоимунно заболяване, дори самото му лечение води до куп заболявания и е опасно колкото самата болест. Дано се стабилизира здравословно, млада жена е и живота е пред нея.

За съжаление са доста хората, които коментират някого, без да знаят причините за действията му. Обикновено тези хора са дребни душици, за които единственото разнообразие в живота са клюките. Така че жалките са те! Друг е въпросът, че в случая клюката за лечение от алкохолизъм, породен от страдания по Бийбър, си беше просто един ПР, който нарочно дълго време не беше опроверган. Една избрана "цена" за слава.

Да е жива и здрава. Винаги ми е била симатична. Харесвам една нейна песен - комерсиална, но готина - Come and get it. Лятото беше актуална.

"Гомес обяснява, че е мила с всеки, а всички са зли с нея." .... ах латино, недей че ще ме разплачеш.

Много ми е странно, когато някой почне да прави велики обобщения: хората са зли,хората ми завиждат,всички са лоши с мен. Ей, а ти какво си, не си ли човек. Аааааааа, сетих се, ти си "звезда".

поне да бяхте видяли каква е тази болест. Аз лично за първи пъте чух, преди да коментирам поне проверих какво представлява :). Невежи са не тез които не знаят, а тез които не смеят да си признаят, че не знаят.

извинявам се за правописа, ама аман от коректора на телефона ми ...

Да, това наистина е една от най- лошите, нелечими имунни заболявания!

Не си ли гледал д-р Хаус?! Там през един-два епизода нарочват някой с тази болест..

Само на 23 години и вече на химиотерапия, на къде върви този свят ?!?!

Това е автоимунно заболяване, което е генетично обусловено, не рак.

На химио какво била?

Глупак. Оди прави тия работи, дето са ти в ника.

То принципно един курс химиотерапия, води точно до никъде... Така, че Селенка да ни спести глупостите и да си признае, че е прекалила с бургерите!

Ех, докторчо, точно ти/ако си онколог/знаеш колко продължава един курс химиотерапия!Аз напълнях с 20 килограма, но не от ядене, а от гадната химия.Така че не упреквайте девойката, казва истината!

За лечение на лупус курса е кратък и по лек, докторчо. Не се прави на остроумен, ами чукай на дърво да не те споходи нещо подобно. Хич няма да ти е до качените 10 кг. тогава.