Среброто: Не бях обмислил добре създаването на семейство

Александър Сано - Среброто и половинката му Нели Атанасова са изключително щастливи заедно с дъщеря си Ава и сина си Иво. Въпреки това, актьорът сподели пред списание "EVA", че някои неща в началото на връзката им са били недообмислени.

Обратно в новината

Коментари - Среброто: Не бях обмислил добре създаването на семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сано не живееше ли с чаровната Миленита?

Пожелавам на всички СТОЙНОСТНИ момичета такъв мъж,че доста мамини женчовци се навъдиха напоследък!

И НЕЛИ И САНО СА МНОГО ГОТИНИ!..ИМАТ ДВЕ РАЗКОШНИ ДЕЦА -ПРИЯТНО Е ДА ВИДИШ КАК БАТКОТО ГЛЕДА С ОБИЧ МАЛКАТА СИ СЕСТРИЧКА.. ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ НАИСТИНА ИМА ХАРМОНИЯ В ТОВА СЕМЕЙСТВО...ИСКРЕНО ИМ СЕ РАДВАМ И ИМ ЖЕЛАЯ ДА БЪДАТ ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВИ!

Сигурно е голям кеф да живееш с някоя която е била секс играчка на мутрите :)

Айде пак глупостите, ние не сме обикновени , ние сме извънземни, няма да се женим, няма бели рокли , няма нормалните неща - те за това и нямате нормален живот , все сте извън нормите и много важно. Пожелавам ви поне да си съхраните семейството , но за ваше сведение за да оцелее нещо нормално в този свят трябва да се спазват някои правила и приличия, останалото колкото и да се правите на интересни и важни си оставате едни сноби без покритие. Айде със здраве от мен!

"Не ми беше много осмислено например създаването на семейство. Защото и за мен, и за Нели се случи суперсветкавично - просто тя забременя с Ава."Ако обичаш една жена няма да ти е неосмислено създаването на семейство ,защото е забременяла,още повече,че не си е направила бебето сама.

Хейтъриииииииии, стига сте плюли де! То няма новина за някой българин, и да не го сразите от раз! Много сте готини, Нели и Среброто! Само така!!!

хахах обзавела уникално новия си дом :D С мебелите на Икеа ,няма как да е уникално,защото ПДЧ -плоскости са пълни с хартия и произведени в Китай ,а не с дървесни частици,както трябва да е:D Поне да не беше споменавана Икеата. Изгорях вече и там няма да стъпя.:(

Мимо, човекът каза- кутии от Икея!!!!! Плоскостите са си твой проблем... май всичко ти е плоско като чета... и в черепната ти кутия даже!

И аз мисля,че Нели е една вълшебница.Виждала съм нейни интериорни решения--красота и уют.Има усет за естетичното и е много идейна, креативна натура.Много здраве и щастие на цялото прекрасно семейство.

нели само една панелка ли успя да докопа от караманеца? маи фолк дивите са по оправни от гимнастичките..иначе са на един акул. а среброто е пич да е жив и здрав! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той боготвори жена си и е влюбенв нея.Тя успява да поддържа пламъка на любовта ,създавайки уют и топлина в семейното гнездо.Желая на Нели,Александър и децата им много обич и здраве!

Толкова приятно излъчване има това момиче-много е подходяща за водеща на предаване, а телевизиите пълни с отблъскващи лица, които се се загнездили от години и никой не иска да ги гледа

Абе от къде е това име АВА, че толкоз популярно?:D

и аз това щях да питам?

Ава Лавиниа Гарднър (на английски: Ava Lavinia Gardner) е американска филмова актриса, чието име е включено в списъка на Американския филмов институт (AFI) като една от най-големите филмови звезди на всички времена. Получавала е номинации за Оскар за филма Могамбо (1953), където партнира на Кларк Гейбъл и БАФТА награди за филмите На плажа (1959) и Нощта на игуаната (1964). Това е последният филм, който носи популярност на актрисата. Макар че продължава да се снима, кариерата и запада след това. Умира от пневмония в Лондон през 1990 година.

...едно време имаше един прах за пране с това име :-)))

Колко мъка има по света, Божееее ... И насред мъката - малко речни камъчета и светлинка! Е това е щастието! Колко му трябва на човека ... Ама аз от завист така, не от друго ... Плюв, да не ви е уроки!

е няма да ни буде ! много злоба!хора вразумете се! а на мен нели и среброто са ми много готини !да са живи и здрави и бог да им даде още дечица... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.