Кризата заварила Сано неподготвен: "Не ми беше много осмислено например създаването на семейство. Защото и за мен, и за Нели се случи суперсветкавично - просто тя забременя с Ава. И нямах време да осмисля решението си. Точно в този момент световната криза навлезе в пълна сила в България, а бившите ми съотборници от проекта "Мангасарян" решиха да напуснат един по един, проектът спря, а той беше единственото, с което се занимавах тогава..."

Среброто има чудесни отношения с доведения си син Иво, който в момента е тийнейджър. Естествено той вече си има своите тайни, но винаги се допитва за съвет до родителите си.

Вижте снимки на семейството >>

Нели пък подрежда по уникален начин общия им дом: "Купихме от “Икеа” едни кутии за обувки и ги наредихме до стената в коридора. Връщам се и какво да видя. Запълнила ги отгоре с речни камъчета, сложила отзад няколко лампички и станало прекрасно. Елементарни неща, но на мен никога дори не може да ми хрумнат. Усещането за дом не е просто някакви подредени, скъпи мебели. То е магия. А при нея я има. Жена ми просто влиза в едно пространство и прави от него дом. Всички имат нужда от такъв уют. Включително и мъжете. Обзалагам се, че апартаментът на Нели е най-уютното и красиво панелно жилище в София."