Шеф Силвена Роу с най-хубавата титла - вече е баба

Единият син на топ готвачката е станал татко на малката Иззела

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иззела... е дайте я Калина я Невена

Интересно от кога Силвена Роу стана звезда? Та освен голо самочувствие от вида "ти знаи'ш ли коя съм аз" нищо друго не демонстрира! … а и "аз това няма да го ям", щото съм по-, по-, най- .

Е тя и преди си беше баба :)

Прекрасна Жена ! Истинска дама, женствена, интересна, забавна, изискана. И много красива ! Да е жива и здрава !!! Истинска лъвица !

Ne Разбирам защо ние, българите, сме се втурнали да пишем за Роъ и да я хвалим. Тя ИЗРИЧНО, навсякъде подчертава и изтъква небългарския си произход. Освен това, като е такава готвачка- звезда- какво направи за популяризиране на българската кухня по света, че никаква я няма и никой не я познава? Винаги изтъква, че готви турски манджи. И накрач - тя е от комун. номенклатура на Пловдив . И ла же

Вав!

Да им е жива и здрава внучката! Това е хубава новина.

Преди време ме подложиха на дегустация на веган целувки, правени по рецепта на същата баба. Егати гнусотията! Правени от водата на консерва нахут. Специално проверих рецептата и беше спазена. Отврат!

'Аз това няма да го ям" - баси и надутата персона! Като няма да го опиташ, вземай си багажа и друг да идва на твоето място! Най-слабият съдия, който някога е имало в шоуто ...

Знам за вас, ама тая ми е яко противна. С това извратено име и отвратителното си самочувствие ! Токев е умерен, премерен и т.н., а тая коза се мисли за Господ ! Пази Боже, сляпо да прогледа !

Със тази симпатична госпожа сме съученички от Пловдив. Щом аз съм на 56, значи и тя е на толкова. Беше много, много красиво младо момиче, а и сега е много хубава!! Радвам се за нея!

Ух на бабаааа.

Винаги ми е било интересно защо слагат като второ име сезона есен-Autumn...На Ричи Блекмор е Есен- Есмералда.И баба да казва ,,фИналист,, ,а не,,фЕналист,,.

Трябва да е голема тръпка да ядеш манджа, направена от гювендия...

... с тапия!