Силвена Роу срази с коментар веганка в „Мастършеф“

Анна се провали при приготвянето на ястие с типични за българските планини продукти

Обратно в новината

Коментари - Силвена Роу срази с коментар веганка в „Мастършеф“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са ЛУДИ! а "шоуто" е за простаци, щом им харесва просташкото навикване на тези жалки хорица, които се имат за шеф-ове, а са просто съмнителни готвачи.

Какво толкова се прехласват по тажи мъжкарана простакеса? Става за селска магазинерка и дотам. "шеф Силвена Роу" - айде няма нужда.

То всички вегани "работят директно с Вселената" и "звездите им говорят" - познавам няколко такива. Лошото е, че само това "работят" и реално нищо друго. Нюейджърски простотии...

Да пробва рецепта с едноокия змей,гарниран с гладки сливи.

Теа ще ги въртя като самолетна перка на джуча

EEE не е просташко,виж ...има гей,има си цветово подбрани...всичко си има предаването.

На това костюмче и маратонки, с които се беше барнала снощи, много щеше да и отива една шапка от алуминиево фолио, да я пази от 5 Джи ...

То туй мясо бе.

Е, не! Това е запазено единствено и само за пророк КънчУ от ретро пи си мания...

Роу е пич. Справедлива и искрена. И правилно и го каза на тая, защото то сега е много модерно да си веган. Не може да ходиш да кълцаш трева, все едно кълцаш за патките на двора и да искаш да си най-най-. Най-слабата участничка беше тая. Не може да иска да гонят други, а тя да седи щото е модерна и е веган и си говори със звездите.

И?

Едно време на такива като шеф Роу по разните столове им викахме " ЛЕЛКИ" и те раздаваха чорбите на едни прозорчета боядисани с блажна боя !! Сега всички станаха големи " шефове" и започнаха да никнат като гъби и станаха повече от "инфлуенсърите " и " панелистите" и готвят само с пинсетки - Аз му казвам на това ПРЕВЗЕМКИ и селенийка , но всеки си има ВКУС !!! Тази лелка Роу никой нямаше да и обърне внимание , ако не беше типичното Ганьовско ястие да се бута напред с ЧУЖДАта фамилия , да завалва Българския ( УЖ че е забравила - с номара " Как се казваше на Български ..." ) и да Ви пробутва на Вас глупавите ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ тезата , че е " велика " готвачка в Дубай / пък тя може да има ( ако изобщо е вярно ) една закусвалня , но това е друга тема ) / ! Колко му трябва на Българина , за да падне на колене : Малко превземки , партенката че е " велика" в чужбина , няколко сдъфкани думи , едно " WOW " и сте готови !!! Тези " шефчета " като са толкова"успели" в Дубай , Германия , Франция и къде ли не , ЗАЩО не си стоят там да си въртят "бизнесите " , а са дошлии да Ви баламосват тук в България и да рекламират " Три в едно POTS " ?! Който нищо НЕ е успял да направи в чужбина се връща в Булгаристан да Ви баламосва с превземките си , защото Ви знае мисленето и манталитета , и знае какви шарани сте !!!!

Тя тази специалистка във веганството Роу , дбелее с дни бе хора - Това с веганство НЕ става !!!

работи с вселената значи нещата при нея са топ ноч

https://www.caterermiddleeast.com/gallery/87245-international-womens-day-top-25 за незнаещите

Колко да си велик готвач си щом рекламираш кренвирши Леки ?!

Тъпо предаване с тъпи водещи. В крайна сметка това са едни прости готвачи. Какво "шоу" ще ни предлагат? Който иска, да си гледа готварските канали. Какво ни пробутват тая истерясала лелка с психични проблеми? Ама то народът си го е казал: "Не е виновен тоя, който яде баницата, виновен е, който му я дава!

Мастър шеф не работи ли с психиатри. Това момиче не е в ред.

Те всички вегани не са в ред.

Вече съм сигурен, че лелка Сиси Роу носи страпона вкъщи! Отвратителна, надута, не може 2 думи да върже, ама иначе 'готвач' - голям праз.. хахаха Бас държа, че бабите ни готвят 100 пъти по-добре от нея!

Добре де, това не е ли едно обикновено кашаварство? Абе, най-простото съсловие в обществото - готвачите (кашаварите) и бръснарите (фризьорите) ги издигнаха до "арт елит"...? Що за снобария, що за простотия, що за комплексарщина??? Ами те просто бъркат манджи! ... и като започнат да се превземат по тях, като че ли яденето е най важното? Абе хора, може да се яде какво да е! Стига с тези превземки! Имам чувството, че някои изразходват повече енергия по мислене за храна и готвене, отколкото получават от нея.:))) Хара, бъдете ефективни!:))) Спрете да харчите толкова калории за тичане по специални магазини за храна и готвене, така ще ви трябва по-малко храна!:))) А спестеното време и енергия ги оползотворете за нещо, което не излиза през правото черво!

Ами те точно това правят, въртят си бизнесите и идват в България за 2 месеца да заснемат предаването на бързи обороти, прибират огромен хонорар, а после ги пускат на "разбирачи" като теб за 5 месеца. Малко се поинтетресувай коя е Силвена Роу, къде е живяла, в кои телевизии на Острова е имала кулинарни шоута, къде и какви бизнеси развива и т.нат. Но друго си е да хейтнеш, нали българче малко и жалко? ------------- Silvena Rowe Net Worth 2018: Wiki-Bio, Married, Dating, Family ... Net Worth, $1.7 Million. Height, 6' (1.83 m). Profession, Bulgarian-British chef. Nicknames, Silvena Rowe, Rowe, Silvena ... ----------------

Кой е гей?

Ма много умееш да обиждаш и критикуваш,но излез срещу нея и приготви ястие което да е на ниво над нейното,отиди в Дубай да ръководиш ресторант и да печелиш добре.А? Ма иначе си супер в плюенето,тя била такава,тя била онакава,а ти кой си?Дай да те видим.Може да не е най-....,но е по-успяла от теб и седящите ние,пред компютъра и плюещите ,като теб.

Стой си на "острова" - НЕ ми пречиш !!!

Демокрация и СВОБОДА на СЛОВОТО - Може да каже каквото си иска !!! Кой пък си ти , дето ще казваш кой какво да казва , само защото е различно от твоето мнение ?! Ако забелязваш много хора са на същото мнение - включително и Аз подкрепям мнението му / и !!!

Я пък ти ни кажи - Кога си ял / а от нейните велики ястия , и откъде знаеш Той / Тя колко е успял / а ?! Я дефинирай - Какво точно означава " успял" в тзи живот ???

те всички вегани,геѝове и джендъри са отклонение от нормалното

Работата е по-дълбока. Характерно за западащите цивилизации е, че общественият интерес се насочва към битовизми, дребнотемия, измислени проблеми и елементарни развлечения. От трети века нататък, в Рим големите знаменитости са били тогавашните "спортисти", т.е. състезатели с колесници, а покрай тях и всякакви шантонерки, бояджии и готвачи, щото чревоугодничеството е било на почит. Сега гледаме разни чисто бели статуи и сгради от гръцко време и им се радваме колко били стилизирани. Само че за 2 хилядолетия са им заминали боите, а оригинално са били боядисани целите и кичът е бил гордост за всеки чалгар. Когато готвачите станат по-известни от философите и учените, значи вече варварите са пред портите. Така че - шантонерки/инфлуънсърки, ритнитопковци, артисти и нахлуващи варвари, всичко е налице.

Ха, ха, всички стахте големи гурмеджии, а вариантите ви са в две крайности - хамбургери/дюнери/полуфабрикати или пълнени чушки "гурме" с надценка 1200%. Егати лигльовците... И стига с тая британска дупка Дубай, дето през няколко години се налага Абу Даби да ги спасява от фалит. За разлика от вас имам наблюдения от там още от времената на соца. Онези са били опърпани пирати или са яздели магарета по времето, когато вече има изстрелян човек в космоса, а сега всички инфлуенсърки, племейтки, прескрипани мафиоти и обикновени селяндури си мислят, че като платят 30 000 долара за нощувка с манджа в бурдж ал араб и вече са голямата аристокрация.

Някой знае ли кой е стилиста на шеф Роу? Да не би да е ватмана?

директно, при това

Майките и бабите ни готвеха като част от всички други ангажименти в къщи - отглеждане на деца, чистене, пране и какво ли не още. И беше вкусно, разнообразно и полезно. Сега измислени "шефове" показват измислени рецепти, обявиха готвенето за велика професия и реват на 10 гласа, когато им кажат, че сготвеното от тях не става за ядене. Аман от некадърници, говорещи си с вселената.

Къде да подам заявление и аз да "работя директно с Вселената"?

Приятелю еднобуквов, в Дубай, и въобще в целия Близък изток има един тип ресторанти които не са много популярни у нас. Храната е на шведска маса. Плащаш петнайсет долара, влизаш, и ядеш колкото си искаш от каквото си поискаш. От каквото има по масите де. На нашето Силвенче кръчмата в Дубай е точно от този тип. Хайде ти прецени колко е близо до висшата кухня едно заведение от този тип. Това че заведението е от тип " Бързо хранене" само по себе си не е лошо. Има си постоянна клиентела, оборота си върви. Сметките и излизат. Това обаче не я прави топ готвач. Шапка и свалям. Добра бизнесдама е щом оцелява в конкуренцията на град като Дубай. А това че е намерила начин да изкара още някой лев като участва в телевизионни предавания в България само потвърждава бизнес възможностите и. Преди няколко месеца по една от телевизиите излъчиха кратко филмче за един чепат нашенец. Работил в ресторант със звезда Мишлен. Готвил за световни знаменитости. Омръзнало му всичко и се прибрал в България.Сега върти селско ресторантче близо до София. Ама него никога няма да го поканят да води телевизионно шоу щото не се е научил как се целуват подходящите задници.

Поради липсата на някои витамини и други вещества в храненето им ли, веганите стават куку?

Ай стига сте плюли и някой да каже какво е сготвила тази, че Роу я е скастрила така.... Гледам статията, гледам коментарите, нищо не видях

Parents: Bulgarianised - инфото й в wiki, каквото и да означава това.

Странно как истерични, нелицеприятни ,груби и крякащи простаци взеха да стават изключително ценени в България! Някаква простачка крещи и обижда! Чудо ! И това с ретинг и гледаемост!

нарича климакс ... Идва при всички жени след определена възраст!

Специален поздрав за Силвена Роу с един специален мой хит от близкото минало. Може да си гpoзнa , но за сметка на това си тъпа.До вчера никому неизвестни фъсли ,днеска голям го вадят.Да си хваща пътя и да се пребира от където е ,вероятно там не я зачитат за нищо и за това е дошла тук да си вдигне акциите и самочувствието ,карайки се на уж по низши от нея.Но спирам до тук ,че иначе ще изгрубея много.

НЕкой по-артистичен ще да е ...

Стават друг път ! Това е оправдание за ядящите месо от трупове на животни.

Чудесно написано и е тъжната истина! !

Би било по-смущаващо и нехуманно да се яде месото от живи животни, ама щом казваш. (иначе е много важно да кажеш трупове, нали)

Самозванка , с измислена биография ! Колкото по-малко време отделя човек за готвене толкова повече време му остава за смислени неща. Неморално е да гъмжат тв предеванията с превземки по готвенето , когато едно множество от българския народ няма пари и за хляб.

Каква е тази госпожа, че си позволява да крещи и обижда участници, които им правят цялото шоу? Видяла жабата от невротика Гордън Рамзи и така...сега и наще кулинарни "светила" се взеха много на сериозно.

Едва ли работи стилист за това какаду!

По-безсмислена новина не бях чел от години! Е това се нарича пълнеж.

Познай откъде животните, които ядеш си набавят вещества? От растенията. Да, шокиращо, е нали? Кравата яде трева, фураж, в които има и добавки. Логиката ти къде е? Няма вещество което да не можеш да си добавиш с растения, и което го има само в месото.