17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно и тук го възпитават като същество с неопределен пол

Объркали сте се, момиче е....

Аз пък на мойто хлапе мисля да спра да му режа ноктите.

Ем, действай. Ти така или иначе покрай собствения маникюр не можеш да си измиеш задните части...що ли пък и то да се мъчи. Ама гледай да му бръснеш тимберицата редовно, че само носи въшки в детската градина от вас.

Заслужавало си е, макар и с човек като ДД. Сега Мама да заляга повече на връщането на сцената и пред камерата, да не се превръща в домашна тьотка и слугиня. И стига плюли, да не оплешивеете и вие, но отдолу нагоре, ха-ха-ха.

Малко плешивичко е детето. Скоро може да го лъснат нула номер.

Това е момиче, особено на някои снимки. Или имат и друго дете?

Няма страшно, те ще му разрешат само да си избере пола след някоя и друга година ;-)

Ще и доведе зет и те нали са без предрасъдъци - ще се радват ;) А тя горката се е сбабичосала - а беше готина мацка...

че повече прилича на майката че бащата е един хубавец....

Прекрасно момченце! Колко много м ъже са с дълги коси и не са гейове? И защо винаги влагате злоба?

Само дългокосите рокаджии и метълисти не са гейове. Всичко друго, което не е с къса коса ... не е гей, а си е жив пед.грийпал.

Глупости! Аз харесвам повече дългокоси мъже, отколкото Хомо Балканикус с бръсната глава и анцуг.

Абсолютен сладур! И дългата коса на никое дете от мъжки пол не е попречила да стане мъж и човек. Едно е сигурно - няма да е Ганьовец, като някои от тук пишештите, които имат по 2 мозъчни клетки и не могат да поберат повече инфо от това, с което се е побрало вече.

Като имаш деца, тогава ще говориш Ганьо .. Очевидно все още виждаш света през обурканата си транс-сексуална главица на 21 ... Явно, родителите ти не са имали особено много време за тебе ... да се борят с "промяната" Тъжно ми е за теб наистина

Разбитам тъгата ти. Далеч съм и на километри от панелката, в която си се сврял, и по кариера, и по доходи. И най-вероятно ползваш нещо, проектирано от мен. Та благодаря, Ганьо, че и за доходите ми се грижиш от толкова далеч.. А косата от 18 годишен ми е дълга, и 1я ми син е с дълга коса, и половината ми колеги също. И всички сме завършили престижни западно-европейски и американски технически университети. А за да работиш, където съм аз, трябва да те препоръча професора ти (не твоя де, ти професор само по Тв-то си виждАл). А за мъжката част няма какво да се меря с теб. Нието си бия жената, като теб, нито я карам да ми сервира ракията + салатата. Нито пък натрапвам вижданията си за живота на децата си или да се опитвам да ги вкарвам в калъп, както ти виждаш другите...камо ли да им бръсна главата, че да не хващат въшки...за това и съм убеден, че са израстнали по-свестни хора от твоите. За интелигентни, културни и образовани няма и какво да коментираме... Щом съдиш човек по външният вид. - си ми ясен. Живей си в клоаката, там си ти е мястото - толкова широк свят ти стига. Иначе и 2те ти клетки ще изгърмят от напрежението да мислиш.

Две, три, но са набръчкани, а не гладки като твоята една единствена.

Да го остриже. На една от снимкате май има и червило. Прилича на момиче. От малко учат детето не както трябва. За природата обратните са безполезна мутация, не предават гени и изчезват.

Ако беше така то вече нямаше да има хомосексуални отдавна. Освен това вексуалнистта не е мутация тъпако. Аз се чудя дали пристите като ВСС някога ще изчезнат.

Живите организми мутират със следващо поколение. За едни змии само за 30 години били станали средно с 30 см по-дълги и с по-малки или бе по-големи глави. На хората им намаляват като размер зъбите. Преди твърдяха че ставали по-високи, но после оспорват. Като гледам сега по-дебели. ;) Мутациите които са вредни изчезват. Естествен подбор. Сложи обратни мъже и жени на остров и след като измарт, острова ще е безлюден. Едно време на един остров след корабокрушение останали 3 жени и един мъж - всички млади. След 150 години открили там 1500 човека население. Ако преди 150 години всички хора бяха обратни, сега нямаше да има човечество. Да не говорим за обратни, соросоиди, ЕС, САщ, закони, съдилища, права или каквото и да е човешко. Човека съществува, защо нещо друго е нормално! Това не се определя от лобита, политици и подкупени доктори.

наистина хубаво момченце.живо и здраво да е.

Хубаво е. Дали е момченце е спорно - времето ще покаже. Да е живо и здраво и да радва родителите си!

Сладко дете. Но имам чуството, че и да е с къса коса пак ще ми прилича на момиченце. Да е живо и здраво.

Явно и се е искало момиче . С тия дълго коси .

Сладък е, но да не го видим на София прайд...