17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама преди 30 години си беше по-добре...

Хубава хубава ама наша Тита и Гери Никол са по хубави !

идеалът на арийците отдавна е изветрял. Или е красавица, без значение руса-червенокоса-черноока и пр., важното е да не е Тунингована като всички родни и международни чалгарки

Супер е и сега, и преди! И е категорично доказателство за това,че естественната хубост - без силикон в джуките и други места е много по- възхитителна. Доколкото знам няма корекции. Не и трябват скандали и публикации в соц мрежите за това какви корекции е направила,с кого е на почивка, как изглежда без грим, как е раждала и други подобни тъпни. И без това я знаят и помнят. Това е една истинкска Жена!

Синди е модна икона. Олицетворение на женствеността и красотата на жената, на женските пропорции и извивките на красивото женско тяло. Стари, млади, кой не е чувал за Синди.

мяза на кранта, а истината е, че жените търпят мъжете, особено след 45 години, когато имат първите еректилни проблеми и се хвърлят да си сменят партньорките с надеждата да станат пак като преди. В много случаи и при втората жена се случва същото и тогава, който схваща, че хормоните с възрастта отслабват, се закютва при новата женица, а който не- хуква да преследва млади мацки и накрая си лепва и хронични възпаления и рак , но не се отказват да плюят по жените

Мяза на кранта??? Ти сляпа ли си ма? Няма кой да ти напои градинката и си тръгнала да обиждаш жената, че и мъжете. А що не кажеш нещо за жените след 40-те, когато почне да ги тресе критическата? И осъзнават, че на тая възраст никой не ги иска вече? Много са малко, за съжаление, жени след 40, които изглеждат така прекрасно, както Синди, че тя даже е на 54!!! Убеден съм, че злобата извира ит сексуалната ти незадоволеност, а тя е следствие на визуалната ти и душевна грозота.

V4Vendetta

Едно допълнение към жените: Уважаеми дами, ние мъжете може и да не сме стока, но преди да обвините нас, за каквото и да е, не е лошо да погледнете и в огледалото. Когато ви удари критическата, ставате нетърпими: изнервени, кресливи и ебливи - искате всеки ден, поне по два пъти. То хубаво, ако се познаваме от скоро, ама ако сме живяли заедно 10г. и нагоре? Я се замислете и над това. Ако сте останали с тялото на Синди - добре. Ами ако сте разплута и увиснала чанта? Не че и 50% и нагоре от нас не се разширяват на поливни площи и особено на корем. Ами погледнете себе си и човека до вас. Ако вие сте на шест, пък той е провиснал - накарайте го да се стегне. Има си начини. Ако не ги знаете - не обвинявайте другите за това. Ако вие сте провиснала, пък той е ок, проблема си е 100% ваш. Ако и двамата сте мърлячи - не се хабете. Няма да се получи. Ако и двамата сте супер, то няма какво повече да се иска. А минуси на предишният ми коментар може да дават всички кранти. Ще бъде нещо като статистичско проучване за броя им.

Жена съм и ти сложих плюс. Истината боли и хората не искат да я чуват.

А да, все жените криви на горките мъже? И двамата сте незадоволени идиоти.

Всеки мъж може с млади или красиви. Добрият .... се познава по това, че няма засечки с грозни или по-невзрачни жени.

V4Vendetta

към 1111: Това, че не можеш да свалиш готина и умна жена, те кара да се задоволяваш с посредствени. Стига кьорфишеци от некадърни мъже. Когато опиташ хубавото, не ти се занимава с другото. Не бъркай липсата на желание със засечка. Ето ти един виц: Отива дядото в аптеката и вика на младата аптекарка: - Една опаковка Виагра моля. Младата аптекарка се качила на стълбичката за да стигне виаграта и хубавите и крака и бикини се видяли под късата пола, с която била облечена. На дядото започнала да му става оная работа. - Остави миче, проблема явно не е в мен, а в бабата.

:-):-):-)

Ето това е модел! Уникална жена, а не като тези крокодили, които постоянно ни показвате тук!

Неведнъж е била в розовите ми сънища. Тя ме оформи като мъж и ценител на естествената женска красота

"жената, променила представата на света за американската красота" - индианка била значи ....

Естествена. Не като сегашните напомпани силиконови плашила.

...така е, тя е естествено грозна, едрозъба, долихоцефална кранта

Ревнуваш... :)

Беше много красива, но като всяка жена прецъфтя бързо. Жени, докато сте млади намирайте някой стабиляга, който да ви търпи. Въртенето на опашката е до време

Прекрасна! Любима ми е :) Тя въплъщение на естествената красота!

и за някоя 90-годишна, дето "изглеждала по-добре от внучите си" да пуснете статийка...

Ами има...Не са точно внучета, а деца. Не е на 90, а на 69. За Джейн Сиймор става въпрос. И тя наистина изглежда по-добре от децата си. Съветът ми е да гледаш и четеш за тия по-старичките как изглеждат и как го постигат, че младостта е много кратка и минава доста бързичко.