Славин Славчев: Душата ми принадлежи на Julian's Laughter

Славин Славчев, който ни откъсна главите в третия сезон на X Factor, се завръща с новата си група - Julian's Laughter.

Обратно в новината

Коментари - Славин Славчев: Душата ми принадлежи на Julian's Laughter | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си беше най-скучния участник во веки! Не съм сигуна на кой точно е отвял главата, но си беше баси скуката!

Хайде, момчета, готови сте за щатите........ Там е славата и големите пари. Размитат за вас, ама само с чуждото име ще си останете. Що пък да не пеете на входа на някой парк.............

Поредния олигофрен. който след 1-2 години ще потъне в дълбока неизвестност и спровален живот. Жалко, че псевдосистемата, за да извлече големим печалба ползва такива млади хора временно, а след това ги изоставя опустошени и в безпътица. Пример- Жана бенгердорф и много други.

На запад си ходят масово така.

Бива ги, очаквах нещо доста по-зле. Да видим другите парчета как ще са

На мен ми харесва, Славин е много добър музикант, който след успеха си в Х фактор, не влезе в матрицата и не стана популярен като Дара, Тита или Гери-Никол, а е решил да прави по-качествена музика.

връща вярата в Българския рок на английски....

Има пе.ерастка визия , защо са го омаскарили? На момичета ли трябва да се хареса или на момчета/чичковци? Май на второто.

Прекрасно е парчето и прекрасно изпълнено, с много хубав текст. Браво и напред и нагоре, момчета!

И славин и бандата му и рока са...LOST

Преди време силвия кацарова беше казала че то в държавата доктори няма а всеки иска певец да става! ЗвИзда! Така че това което е LOST е нашта страна, нашта булгерия

Това не е музика за комбайна. Не се напъвай!

мнооооого по-добре отколкото да слушате чалги

Хюмне

На мен песничката ми харесва. При всички случаи е по-добре български рок на английски, отколкото турски, сръбски и цигански кавъри на български от певци с не толкова гласови възможности (да не кажа никакви).

това момче славин е уникален,такива като него се раждат през десетилетия.успех

Няма да върнете доверието в БГ рок като пеете на английски, а и Славин е докарал външен вид на гей. Иначе във ХФактора много му симпатизирах.

Кой е този? Няма ли доказали се хора, а ни занимавате със световно неизвестни еднодневки. Няма да станат изваестни с фалшив медиен балон, трябва много труд и постояннство да заслужат уважението на публиката и чак тогава да намерят място в публичното пространство. Иначе винаги ще си останат един медиен балон, който скоро ще се спука и жалкия резултат ще е за сметка на провалениа живот на тези млади хора

Виж как си противоречиш само. Хем млад пък бил недоказан. Ами нали това прави. Как да се докаже иначе? А и веднъж го е направил в конкурс. Според теб само Щурците и ФСБ трябва да се пускат. Дори и те са били млади. Яд те е,че пее на английски.

ПОРЕДНОТО ИЗПРАЖНЕНИЕ НА КУЛТУРНИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ ... ОТ ТИЯ ДЕТО ДАЖЕ БЪЛГАРСКИ НЕ ЗНАЯТ :))

тои е поредното а ти си номер едно

този не съм го чувал. нямам никаква представа какъв е и с какво се занимава. следователно т'ва е дезинформационна новина, то не съм я прочел и ще си продължа прекрасния живот без да науча какъв е този омотан шушляк.

софийско парче!...Даже малко европейско и почти английско.Българската ми душа се цивилизова ,постепенно някак си.Само дето петелът на село се оскуба до кръста и "кокошките престанаха да снасят" щото престана да ги е..е педалът!

И да пишат "по сурови неща", както е Живота - то това там, да ми липсваш и разни други щампи не знам кой ги слуша... ------------- Кой беше изпял "Работя от 7 до 12 през нощта"?

Ми то аз чух песента и май май ми отръкна главата

Има Глас и то Какъв. Освен това Групата е Страхотна, защото Хората от Групата са ИНТЕЛИГЕНТНИ. То и в Киун беше така - давам само Един пример ...има още много такива в света на Рока. -------- Имам Малка Забележка към Славин - да не пее толкова "сладко", ала Тимбърлейк, по добре да се доближи до маниера на Гилън и още по добре и най-добре като Робърт Пърси Плант...

И аз бих направила същата препоръка като вас. Много конструктивен коментар.

Как пропя на английски и ме изгуби. Що пее на английски ние сме българи нашия език е българския, значи ни ме сме му публиката тогава Кво ни занимава със себе си смешник....

Не слушам този жанр, но при всички случаи мога да ти кажа, че творчеството няма националност, нито език! Но как да го разбереш, като си изпаднал патриотар и от две катастрофи, винаги избираш националната...

Славин има изключителен глас. Само бих се радвал да пробие на световна сцена. С правилни мениджъри може да постигне много в шоубизнеса. За съжаление повечето писали тук не оценяват таланта му и само плюят. Песента не е никак лоша. Останалите момчета също изглеждат професионалисти. Мога да им пожелая успех и стискам палци проекта да е успешен.

явно ги разбираш нещата из тънко. що не им станеш менаджер, та и те да видят хубаво, и света да не се лиши от таланта им?

Ама сте смешни, той не е пробил и не се е наложил още в България, то се готви за света. Трябва да има мечти, нои трябва човек да стъпва здраво по земята. Не всичко, което хвърчи се яде.Труд, труд, труд ...много труд и постоянство. Ама, това май им липсва.

прочетох "новината" сепнах се, и отидох до антрето. гледам, главата ми си е на раменете! и се зачудих, а бе какъв ли е тоя славин бе?? а то си било звезда!! световно неизвестна , но нямало да пада по небосвода!

Стискам палци , Славин да се откъсне от безумните си продуценти ! Интересна песен но първо очаквах да пее на български и очаквах песента да се развие като рок а не като... незнам точно какво. С две думи безлично

Много добре.

Не е забравил сатрите кучета (и старите чичковци) и още ще им пуска да го шбат озаде.

откъсна ни главите, какви са тези дивашки изрази, ей дира,в 21 век сме никои не иска насилие освен вашите господари

Вероятно това е първия ми коментар в тоя сайт за новини. Нямам думи да опиша колко смотана е тази песен. Изнасилена и изсмукана от пръстите.

Туй название "Смехът на Юлиан" не идва ли малко претенциозничко, така...

Това е прогресив! Той не е за широката аудитория. Инак е много готино, но е за хора, които не слушат музика между другото и "квот пуснат по радиото"

"Ние вярваме, че музиката, която правим, ще се докосне до широката аудитория". До "широката аудитория" се докосват Милко Калайджиев и Фики Стораро. Рокаджия да използва подобни лафове е малко нелепо. Хубав глас има Славин, но помня как на бърза ръка си отряза косата в Х Фактор - така щял да се понрави на въпросната "широка аудитория". Леми Килмистър не се бе подстригвал от 70-та. Но той е рок икона, а не естраден изпълнител от Ихтиман.:)

Абе Дир, толкова ли се закъсали,че да пуснете това чудо за централна новина... Или ви инструктираха да не пипате там, дето смърди. Въздържам се от повечев коментари

Поредният безсмислен и ненужен "певец"!!!

Синът ни ходи на солфеж. Снимахме го с телефона как свири. Колко стува да му пуснете клипчето и да му избацате една такава статия?

Моят ходи на китара и въобще не искам да му пускат статия при положение, че преди това ще му докарат някакъв подобен гейски стайлинг, който явно е задължителен за бг изпълнителите.