Майкъл Джордан се ожени

Легендарният баскетболист вдигна сватба през уикенда в присъствието на стотици роднини и близки приятели.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Джордан се ожени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ке и спука теснината с тъмния бахур

Бяла котка, черен котарак!

Човек не избира цвета на кожата си и никой не може да се счита за повече от друг, защото е роден бял. Хората трябва да се делят на добри и зли, като бъдат ценени по постъпките им. Гаджето на Джордан, доколкото се вижда от снимката, а и по името, явно е латино. За много нещастници, родили се бели, тя също е половин човек. Майкъл Джордан е един от най-великите баскетболисти играли някога и съвсем сигурно е много по-интелигентен от малоумните драскачи тук, смятащи себе си за нещо повече от него по критерий цвят на кожата.

Luna0102

Пичага си е, а пък вие си плюйте на воля. Черен бил, ами негър, какъв да е- рус със сини очи? Ако някой негър е по-долу от плювачите, то причината не е в цвета на кожата му, но като ви чета глупостите, ще му е трудно на почти всеки негър да е по-долу.

явно со спала с цветен и си много доволна както виждам, мисля че е време да повториш

Luna0102

А аз си мисля че ти трябва да смениш с бял, може пък да не са с толкова малки, колкото е твоя.

много чернокожи имат инструменти стигащи до коленете. природата ги е създала такива, за да проникват в дебелогъзите негърки. а тази латонос, явно се е продала за пари, както се продават масово и нашенките.

Майкъл Джордан е работохолик и перфекционист - вземи прочети някъде как е тренирал от сутрин до вечер. Пък ако ти е приятно да оправдаваш собствената си смотаност с размера на пи...ката си - твоя воля.

Искам само жени да ми отговарят, не рунтави, шкембести и плешиви бай Ганьовци, изпълнени със свещен патриотизъм мразещ всички негри по света :))) Та въпроса ми е: - Бихте ли се изчукали с чернокож, с огромен, дебел кожен меч, с мускулесто тяло, ей така, от любопитство да видите как е или ви е срам да си признаете дори пред себе си и затова ще ми кажете че не бихте се изчукали никога :)))

Опитваш се да изтласкаш собствената си несигурност, а? Мистър, тая пътека по която си поел дамо към тотално самоподценяване води... то се вижда и по прекрасния ти ник ;)

На 25 г. съм и ти отговарям. Никога не бих спала с негър. Имам любими изпълнители, спортисти и актьори. Но по никакъв начин не можеш да ме накараш да си легна с такъв. Имам приятелки на които това им е фантазия, но не и на мен. Не можеш да слагаш хората под общ знаменател. П.П Дори и да е пълен с пари:)

А с афроамериканец ?

Най-вероятно не си виждала на живо такъв. Нямаше да ги наричаш така.

Напротив виждала съм и то не един, а вие все пак сте много зависими от порното с афроамериканци:)

Като студентка преди 20 години съм го правила - имах около 1 месечна връзка с такъв, тайно от всички и от гаджето ми. Секса беше супер! Но - не бих се оженила и не бих афиширала такова нещо. Между другот доста от приятелките ми са го правили - все пак това е опит, любопитство и в края на краищата само секс, де! А вие, мъжете не сте ли били с проститутки? Ами то е горе-долу същото....

Пичове, гарантирам ви, че ако вашите бели женички видят какво крие в гащите този юнак моменталически ще забравят за всякакъв расизъм и ще се подмокрят така, че мъзгата им ще текне още преди да им го е натопорчил дебелият, уплътняващ всякакви фуги кожен боздуган :)))

личи си че нищо не разбираш от жени-просто си един скот със скотско мислене -горилите от зоопарка според теб са най

Е са ние с малките пишки да умираме ли ве брато?!? Еми недей така, ти ме депресираш!!!

Изтритият по-долу коментар е, накратко, следния: извращение са хомосексуалните 'бракове'. Щом може да имат пълноценно поколение, Бог (или Природата) ясно са казали кое е редно.

Странното е, че точно този коментар е изтрит, а не всичките про- и анти- негърски расизми (и в двете посоки е расизъм, ако не знаете).

когато става въпрос за лични вкусове няма расизъм -не си длъжен да харесваш негри-иначе пред закона нека саравни но не ми ги пробутвайте за любов -направо е отврат

направо е отврат да гледаш такива черни горили с такива бели симпатични жени -много депресиращо и гнусно

Ами! Така си мислиш. Гледай порно в xhamster как разни такива като Майкъл (в търсачката пишеш BBC) с огромни черни боздугани порят омъжени бели MILF-ове и колко им е гот :))

Ку-ку, ти ходи гледай някой японски сайт с порно с насекоми (има много такива) и после пак кажи колко им е хубаво на жените в порното и колко общо има това с живота. Тия двамата са се взели ПОНЕ защото се харесват и обичат, а ти давай акъл какво порно да гледаме :)))

А той нямаше ли СПИН?

меджик джонсън беше спинозен ;) а аз съм само безработен форумен драскач ;)

аз ся не моя намеря мома камули на 50 лол

ами и аз съм тъй брато ама тя сиебало мамата наща и момите ни все се назландисват :) па тоз черен па после вземат ен отдолу я да потърся аз некой казбял кажат друго си е с голямопишков черен моя нестига казва че млад зелен и бял и ми и нормално надар

браоо има убави бомбиииии :)

Обичам да гледам щастливи хора! Дано има повече!

човек и добре да живее, се жени. това не му е първи брак- около първият имаше някакво шоу по американски.

Ивет му е до рамото, съвсем добре изглеждат един до друг, а това че е на 50...дано и аз на 50 да изглеждам така:))) Честито! В спортните среди след половинката на Кличко, тази на Джордан е най-симпатична, но това си е мое мнение:)

Браво Маики и пази да не пръснеш момето.

Издръжливи са те...

да го не сцепиш еййй деееби манало ти :) , ща стане резил :) я ми го прати с малкио пишок д абръка лютеница на село да га носим у щайга на терасата на панелката :)

Добро е момето!

Майкъл Джордан може да че черен... може да е богат... може да е на 50 години... ама тоя тип си ОСТАВА НАЙ-ДОБРИЯ! Просто нещата, които правеше тогава никой не може да ги повтори - пък бил той и бял, беден и на 25 години...

Вярно е че е най-добрият... Сега обаче има едно лапе на 14, което доста му подражава, дано не се контузи нещо и да ни радва дълго време... Иначе за сватбата, мога да кажа само - Честито!

може да се цаниш за иконом в семейството, да гледаш малкия и да лъскаш големия

Стига с тия черни-бели. И тя не е от най-белите.

Да са живи и здрави.

много се радвам!много сладки и двамата!Джордан е най-велекият баскетболист!

богатите черни могат да си позволят лукса да се женят за бели жени. Всички ли почти всички го правят.

a стига с тия черни де, думата е негър! страх ли те е да я кажеш?

Така е да, но смятам, че Коби Браянт го замества достатъчно успешно.

отврат!

Стане ли някой африканец известен и богат, и бяла жена ще си намери.

Много си прост, да знаеш!

За жалост, не е единствен:(

Винаги ме е отвращавал етноцентризмът.С какво мислиш, че си повече от него?Може и най-голямата отрепка да си ама си мислиш,че превъзхождаш хората с тъмен цвят на кожата.

мен ме притесняват и двата типа хора - и тези, които мразят негрите, и тези, които само изтъкват (единственото ли е?) достойнството им.

Като я гледам тая хубавица хич не е от дребните

Най-добрия баскетболист, който са виждали очите ми!