Готови ли сме за брак? 10 задължителни въпроса

Ако сте насрочили дата за сватба или имате желание да сключите брак с настоящия си партньор, тези 10 въпроса могат да ви помогнат да вземете правилното решение за себе си.

Обратно в новината

Коментари - Готови ли сме за брак? 10 задължителни въпроса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм готова, само чакам мъжът ми да се разведе!

:)))) нали! всеки пък като срещнеш мъжът на живота си или той вече е женен или ти още не си получила развод :)))

А аз чакам да ми остави пенсията си ... и апартамента, разбира се!

Добавям! Да изтърпите роднините му/и, те идват на промоция!

Много правилно, може между двамата да няма никакви проблеми, но намеси ли се родата, която за съжаление в много от случаите си завира носът, там където няма работа и скандала е в кърпа вързан

А, може и да не ги тъприш... Ако сте заедно (ама напълно и във всичко) роднините си сядат на мястото...

Да, заедно сме, но това не им пречи да ни създават проблеми, защото са егоисти.

три пъти мери- веднъж режи.

Добре сте я измислили анкетата. Въпросите също са добри. От моя опит на жена с 38 годишен брак и две много пораснали момчета и те вече с бракове и деца казвам следното: Никакви битовизми в семейството! Доверие, уважение, общи интереси и мнения, разговори, общуване и доколкото я има обич!!! Парите и секса са само "некакъв" елемент.

Сексът не ти е просто "некъв" елемент. Без него нямаше да имаш 2-те си момчета и без него никога мъжът ти не би се събрал с теб! Сексът е основополагащ елемент за брака!

Ей, мъдрец, сигурно мога да правя добър секс с мъжа, когото обичам, но се опитах да кажа че това е момент, минава и заминава..... Не си ме разбрал добре. На тема секс вече се побъркахте.

Значи! Всичките тези въпроси са маловажни пред най-важния: допадат ли си 2-та в леглото. Не си ли допадат, нямат бъдеще. Жената ще стане мрънкащо изчадие, а мъжът долен курвар.

За да има добър секс всички други въпроси трябва да са с правилен отговор. А ако не са- това вече не е брак, а сделка. Такава може да се сключи и без да има брак. Нарича се проституция.

И прав сте, и не съвсем. Добър секс може да се прави и с човек, с когото сте съвсем различни по горните въпроси. Все пак, това си е ... първичен инстинкт и емоция, в която може да се получи съвпадение, независимо от всичко останало. Но що се отнася до дълготрайната обвързаност, наистина трябва да сме с партньора на сходни мнения по 10-те въпроса, за да станат нещата.

Едва ли има човек, който да е напълно готов и без никакви притеснения за бъдещ съвместен живот. Това е голяма промяна в живота на всеки човек. Важното е да си срещнеш половинката и да създадеш семейство с истинска любов, тогава всичко е далеч по-лесно, компромисите и всички съпътстващи трудности.

БРАКЪТ Е КРАСИВ, ТОГАВА, КОГАТО СЕ ЖЕНИШ ЗА ЧОВЕКА КОГОТО ОБИЧАШ!

А ако той не те обича?

Него кой го пита :D

Дълга целувка- кратка любов. Пищна сватба- бърз развод.

Доскучаване винаги може да има, все пак говорим за дълъг съвместен живот. Ако има любов и уважение, никой няма да тръгне да си разваля семейството заради момента тръпка и адреналин. По-важното е да не се приемате за даденост, да разговаряте, да не забравяте дребните жестове, да се смеете заедно и да не спирате да си показвате колко се обичате. Да правите заедно неща, които ви харесват, просто да не се приемате само като съквартиранти и да допуснате битовизмите и глупавите спорове за тях да съсипят любовта. Повече разнообразие, хубави емоции,нежност и внимание.

Има една зависимост: каквито са ти парите (лесни, крадени, с измама, изкарани с труд, почтени, такива са ти и жените. Така че който се оплаква от курви, значи и парите му са курвенски :)))

ми е съвсем чиста и всички пари, които притежавам и харча. Внасям си всички осигуровки и данъци. Това, че ти не си така ... не мери по своя опит. Когато започнеш да пишеш големи бази данни ще видиш какви пари могат да се изкарат без измами, но трябва образование и малко акъл за това. А зависимостта сам ли си я измисли? Или ще кажеш кой е автора?

Айде поредния комплексар се жегна на тема пари. Какво ти говори човека, ти какво плямпаш? Мъкааааа

Мати е съвсем прав/а, ама ти за пред какво се обясняваш, незнам.

Готов съм. Искам да се оженя и да имам 3 деца - 1 момче и две момичета. Но коя ще ме вземе с моята заплата.

не опеделя нещата пич. Какво като имам няколко К заплата и 6 цифрена сметка в банката? Аман от курви...

като каза че заплатата ти е няколко к, се сещам бг милионери се хвалили помежду си кои колко милки направил напоследук... иначе си прав, имаше свестни момичета до 90те, а вече предимно комерсялни миндили, но да не забравяме че през 90те сум бил наивен романтик ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако и на жените се хвалиш първо с 6 цифрените си сметки, друго освен к... няма как да ти върже.

Аз ще те взема :))) .

Значи трябва да положиш повече усилия и да имаш по добри доходи

Аз имам 3 деца. 1 момче и 2 момичета. Не виждам защо да се женим с 'жената'. Да си развалим хубавия живот с някаква сватба ли?

Гледай сега, не виждам с какво един подпис може да си развалите хубавия живот. Бракът е узаконяване на имуществените взаимоотношения и би трябвало да защитава интересите не само на страните в договора, но и на децата деюре. Има ситуации, дето по-добре да не възникват, но се случват и тогава се налага да докажеш, видиш ли - това е жена ми аджеба и на документ.

Съгласна съм с azko. А и освен това, обществото ни още не е достатъчно узряло и ...модерно, за да приеме съжителството на семейни начала като нещо нормално. Според бабите на село (скорошен пример) на 24 години жената вече е "стара мома", ако е неомъжена. Никой не те кара да правиш сватба с 300 гости, всички глупави традиции и т.н, но в крайна сметка един подпис не е кой знае какво усилие.

Аз па се оженИх! И не заради бабите, имуществото и тн, а защото жена ми ми каза: Виж какво, аз искам да съм ти съпруга, жени могат да ти бъдат всички останали! ЗамислИх се и и викам: Земам та, ти си!