Златка държи на църковен брак

Моделът Златка Димитрова сподели за списание "Story", че макар вече да живее с половинката си Миро, той все още не й е предложил официално.

Обратно в новината

Коментари - Златка държи на църковен брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя празноглав куфар - същият като Баджанака си и останалите от опашката вероятно. Големо снимане на самоснимачка е паднало в скришните моменти от обществото, че ПР трябва да работи денонощно, щото ББ на вип смешковците свърши отдавна.

Тя Златито освен за нечия съпруга за друго не става...

И как точно това леке е постъпило "мъжки към жена си"???? Изоставяйки я, за да гони публично любовницата си, която междувременно не спря да говори за чуждия брак?

до дира какви обиди,какви цинизми ви тресат я вижте по надоли - на дреме ми и оно а вие не ми публикувате написаното каква е тая дискриминация,или ако си в бг може всичко ,но за нас не може.

ква нечистоплътност излъчват и двамата,тя че е простакела знаеме,ама тоя няма ли малко повече мозък да я спре да се излага.

Не знам защо, но като гледам снимката и ми се повдига.А на вас!?

Не е зле първо да прочете нещо за библията и християнските канони,поне да различава църква от публичен дом.

тая кухавелка докога ще се излага с тая показност на долна к....ва,да вземе да понаучи малко географията вместо да се чуди коя снимка да качи.

''Не е юридически легитимен''...така си е заучила фразите това момиче,със сигурност половината думи за първи път ги чува! Представете си една България без всичката тази ненужна информация за някакви си барбита...как ли щяха да изглеждат нещата? Моля, престанете да ни занимавате с тези посредствени хора.

Пошла и гнусна целувка. Е как да ми се издигне в очите?

Комунистите и курвите станаха най-набожните хора в тази държава.:D

Ми кой друг има нужда някой отгоре да оправдава постъпките му?....

На Златка не й се чете, не й се работи, явно иска да е поредната съпруга и домакиня, какво лошо има в това. И сигурно си е избрала възлюбения, защото вече се оженил веднъж и се предполага, че пак ще се подлъже. Колко заблудени хора има!

Домакинската работа не е малко,особено ако имаш ,семейство,дете.Златка ,не иска да е съпруга ,а любовница.2 часа ,с...ки,и доказване,че е"по - добра "от жена му.През останалото време,каквото тя реши.

Забелязала съм, че има доста такива момичета, чиято единствена цел в живота е да се омъжат, но докато намерят "жертвата" се снабдяват с име на к*рва, защото скачат от цвят на цвят.

Драги съфорумници, по-долу има поне 3 молби до администраторите на дир-а да престанат да ни занимават с тъпотии тип Златка (Николетка, Алисия, Анелия, Отварачката, Тоца и прочее измет.... името им е Легион). Тъй като дир-а очевидно не откликва на молбите на аудиторията си, има само един изход - ТОТОЛЕН бойкот на дир-а. Въпреки искрената радост, която ми доставят коментарите по темата, аз лично взимам това решение, тъй като смятам, че душевното ми здраве не е маловажно, и че мога да посветя времето, отделено за изучаване на навиците на Златките на нещо по-смислено. Пък другите новини има откъде да си ги чета без да ми облъчват с помии - нет широк. Пожелавам на всички вас да достигнете до такова полезно решение.

delly

Драги читателю, Дир.бг има и други списания, които не Ви занимават с гореизброените особи. Щом не искате да четете за тях, моля да се преориентирате към някое от другите списания на Дир. Списанието Лайф си има собствена аудитория, която се интересува именно от това. Приятно прекарване в Дир.бг!

Аз не виждам такава аудитория. Не живея в България и следя редовно новините, но това е наистина прекалено - заливане с информация за разни проститутки. Децата на какво ги учите? Искам да прочета нещо хубаво да Родината от далеч, а се натъквам на гнусотии, е как да се върна, дори и за ваканция не ми се връща

Хайде, хайде. Никой не се интересува от подобен боклук на обществото. Просто трябва да слагате едно каре "платена публикация".

каквото и да я правиш,каквото ида говориш ,патката си е патка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази не трябва да я пускат в църква!

Майната й на Златка, то се видия каква простакеса е, че става за е..не, става горе-долу, ама по-евтино ще излезе ако си имаш гумена кукла де. Ами тос смотаняк с поглед на болно прасе от къде се пръкна???...

Много ни е интересна темата Златка. За съжаление давате твърде оскъдна информация. Дайте по-подробни новини . какво е яла, ходи ли редовно по голяма нужда, оригва ли се и пърди ли редовно, много ще се притесниме ако задържа газове.

ДА,ДА,ДА,ДА,МНОГО НИ ВЪЛНУВА,ПРОСТО НЕ МОГА ДА СПЯ

Какво само ни занимавате с живота на едноа посредствена жена.

Ми то само ... се женят църковно, уж..

Оле, какъв модел, бе братче?! Това си е чиста кобила, тип кранта. Кой я набеди за хубавица. Само като си отвори устата и ми догаднява. И наистина - що ни занимавате с този боклук?! Искам да чета - еди кой си помогна на другия, еди кой си оздравя, еди кой си лекар е направил чудо, еди кой си учител възпитал ученици и те спечелили еди какво си, и т.н.

Така ли , МА ?? А защо ИЗНЕВЕРЯВАШ С ЖЕНЕН МЪЖ,като си християнка ,а ??

Тая много филми гледа . Трябва да и се спре кабеларката

в църквата не обичат проститутки

Именно. Какъв църковен брак като е била изтривалка на кого ли не. Да прочете в библията какво пише за такива като нея.

бивш милиционер е..........

КАКВО РАБОТИ ТОЗИ Ц....Л , ЧЕ ПОДАРЯВА ДЖИП И АПАРТАМЕНТ НА ТЪПАТА ЗЛАТКА. КЪДЕ СА ДАНЪЧНИТЕ ДА ГО ПРОВЕРЯТ. ЗЛАТКЕ НА РАЗВАЛЯЙ СЕМЕЙСТВАТА НА ХОРАТА, ЗАЩОТО СЪЩОТО ЩЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ И НА ТЕБ. ЖИВОТЪТ НЕ Е САМО ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ И ПОЗИ. ТРЯБВА И АКЪЛ, КОЙТО ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ, ЧЕ НЯМАШ.

Тая е голяма пиявица!

Много християнско е да разведеш женен мъж, браво, Златке, истинска добра християнка си!

БАСИ И ПРОСТОТИЯТА

дир, докога ...........плащат ли ви тези простаци да пишете всекидневно за тях...........

Как може да се лансират такива хора и техните изцепки да се определят, като нещо значимо и да се дават за пример?Кому е нужно?

По този начин обработват пуберите, колкото по-прости израстнат толкова по-добре за тази прогнила държава, ще има лесно манипулируеми поданици.

И е знайте добър християнин, не пропуска литургия, но и в черквата затуй ходи, че чекрквата й търговия

Тази новина съдържа изключително важно съобщение.Моля, много Ви моля продължавайте да ни информирате за такива събития.