17-11-2017 20-11-2018

Коментари

невероятна история в днешно време, особено - нетипична за Холивуд. Масово днес мъжете изоставят болните си половинки или болните си деца, оставяйки ги на грижите само на партньора си. Браво на Мат, за човешкото и достойно справяне с това житейско изпитание.

Голяма грешка, че се е оженил за актрьоша -- те всичките са курви/проститутки, чиято единствена цел в живота е да свалят гащи и да правят свирки ... А тая неговата и 2 копеленца му натресла ...

Исках да кажа: сФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФирки

Аз бих добавил само: СЛАВА НА БОГА! Господ е допуснал да го споходи изпитание и той го е преминал успешно. Само Мат си знае какво му е коствало. Браво!

Браво на Мат, доказал се е като Човек, а не като леке от Бълвочвуд. Това е истината - да създадеш живот, да дадеш и задържиш усмивката на едно дете!

Поклон за борбата и обичта,велик човек

Няма какво повече да се напише.Всичко е написано.Голям поклон пред този "БАЩА" И "ЧОВЕК"

Браво, че е оздравяло момиченцето! И евала на Мат.

Момичето е одрала кожата му.

Баща за пример! Не като жалката кремълската подлога Румен Радев, който заряза разглезеното си синче в полицията, за да не му навреди на имижда....то като че ли има добар имидж, ама айде

колко трябва да си прост и с промит мозък за да намесиш Радев в тази новина? тцтцт ей напълни се с малоумни идиоти

Доведен син му е.Информирайте се преди да пишете!

явно вие не сте в час и ще трябва да се информирате. Синчето си е негово от първата му съпруга.

Турско- негърските фирми А1(ЕМтел ) и Вииваком разболяват цяла България с РАК, Левкемия, а някой хора дори Ослепяват.. Би трябвало да ЗАБРАНЯТ на учениците да носят ВКЛЮЧЕН телефон в чантата си.. И ако носят , телефон, той трябва да бъде ИЗКЛЮЧЕН.. Защото ако на разстояние 1 метър има 4 включени телефона, близо до учениците, , ще им се РАЗВАЛИ зрението...

Този коментар в BG MAMA, там майките,които по цял ден гаворят за манджи ще те подкрепят...А иначе, евала на актьора!!!

Гоуем

благородно и отговорно житейско решение.

Отговорен баща.

Болестта е пресилена за да има драма и интрига.

Много красив мъж. И толкова рядко се среща човек да види всеотдаен баща в пълният смисъл на думата. Респект към човека с главно Ч.

Децата са най-важното. Респект.

Трудно се намира по-глупав и скучен сериал от "Приятели". Уникална простотия, добре подхождаща на манталитета на простолюдието в Западните общества. Иначе, трагедии има навсякъде. Неговата поне има щастлив край. Даже се е отървал от застаряващата съруга. Да земе да почерпи, не да риве...

А ти какъв пример ще дадеш за хубав филм - Кин Дза джа сигурно. Смешник!

Защо просто не изразиш мнението си, а? Мислиш ли, че аз не мога да те посоля подобаващо, ако искам? Казал съм каквото мисля, без да обиждам никой. Не можеш ли да опонираш, без простотии?

Ами недей казва каквото мислиш, понеже явно е че си просто некадърно копеленце...Бахти простака, ПРИЯТЕЛИ е един от вечните най-добри серияли....

Как да не обиждаш? Отървал се бил от застаряващата си съпруга, да почерпил. Ти въобще усещаш ли се? И после не бил обиждал!

На мен ми е доста плосък.Само Джоуи е свтъл лъч в сериала.

Дано занапред нещата в личен план са позитивни. Само това "Двамата са неразделни и посрещат всичко, което ориста им поднесе рамо до рамо" ми прилича на сянка от облаче над него, защото когато се появи оня неизбежен "друг", с когото тя ще иска да бъдат неразделни и да посрещат всичко, което ориста им поднесе рамо до рамо ... Но това е животът ...

Извода да е да правите бебета на млади булки. Майката е била на 40 години. Жената се ражда с краен брой яцеклетки, и яйцеклетката от която е напревено бебето е била стара на 40 години, което води повече рискове от неприятни болести...

Така е. Интересно, че някои са Ви сложили минуси, което може да означава, че или навремето са гледали през прозореца в час или са някакви извънземни същества с други природни закони.

По вашата локига ромите правят най-качествените, красиви и умни деца. Да, ама не :)

Та казваш, яйцето е отивало към запъртък??. Ми, това е гениално в гинекологията. Направо клониш към Нобелова....

Представи си какъв трябва да е бил Исак роден от стогодишната Сара.

Ами нищо ново - Господ с едната ръка давал, с другата вземал.

Понеже съм почти връстник на актьора, много добре си спомням, че веднага след края на Приятели той започна Джоуи, който продължи поне две години Като преписвате, мислете

Ами, ако прочетеш малко по-внимателно, ще видиш, че точно така е написано. Веднага след Джоуи, той се оттегля и заминава.

Ми, браво на него! Постъпил е като истински мъж и баща! Дано дълги години да все така здрави и свързани един с друг! Само мога да пожелая всичко най-добро - на дъщеря му и на него самия!

Евала за свястния коментар. Тук иначе се е напълнило с хейтъри. Шапка долу на актьора за това което е направил като баща. Иска се много сила. Хората които са имали изпитания с болни деца знаят за какво става дума.

Те дори не са хейтъри, а просто дебили. Такива много в БГ.

Бе добре че е имал кинти та да не работи, да се грижи за детето и да плаща за докторите. Ако беше беден и кучетата немаше да щат да го ядат.

да му имам ,,не лекия'' живот на тоя. Един ден потен еода не е пил

не си гледал бебето си да се гърчи от болка и да не можеш да направиш нищо за него, че да говориш такива глупости.

И две бебета съм дундуркал по нощите и съм си скъсвал зад..ка от бачкане И не чакам похвали - само уточнявам ...

Не става въпрос дали си дундуркал бебета или си бачкал, а става въпрос за това, че мозъкът ти е достатъчно закърнял, та да не се опитваш даже да си представиш какво е детето ти да има генетично заболяване.