Top Gear с нов водещ

Водещият в "Би Би Си" Крис Евънс сменя Джеръми Кларксън и вече е новото лице на популярното предаване "Топ гиър" (Top Gear), съобщи медията.

Обратно в новината

Коментари - Top Gear с нов водещ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрях с топ гиър.без джереми кларксън не е същото.крис евънс...не ме кефи.жалко.предаването беше супер.е всяко нещо си има край.

Крис Евънс е надут пуяк и не може да се отърси от елитарен и надменен стил на говорене, колкото и да се пъчи. Стивън Фрай е ярък пример как един начетен и високо образован интелектуалец може да се срине като се поддаде на нагона си / очаква се сълзливо включване, когато след няколко години мъжът му порасне и го напусне /. Роуан Аткинсън може и да внесе глуповата свежест, а ла Джеймс Мей, но и тримата са толкова богати, че нямат изобщо идея как живее даже заможната средна класа в ЮК, та камо ли да успеят да постигнат гледаемост от средностатистическия зрител.

"Напразните усилия на любовта...на ББС към високият рейтинг." Такова предаване "Топ Гиър" няма и никога не е имало. Има екипа на Джеръми Кларксън, който прави предаване. Новото няма да е провал, но ще е едно от многото автомобилни предавания. Което, като се има предвид, че всеки може да си разгледа каквото си поиска за всяка кола в Тубата в HD качество значи, че хората са гледали предаването не заради колите, а заради Кларксън, който стана институция на 20 и косур години. Вярно е, че се изчерпаха и поодъртяха, ама и ние техните фенове направихме същото, заедно с тях. Заради това са ни и толкова мили и драги, макар и да дразнят. Като нас.

В Европа имаше две ИНСТИТУЦИИ, които диктуваха вкусовете на/в автомобилния пазар - Аутобилд и Кларксън. Топ гиър е/беше функция на Кларксън, а не институцията. БиБиСи бая зор ще видят, докато изградят нова ИНСТИТУЦИЯ. Топ гиър вече не го гледам...

Крис Еванс е голямо сладурче :)

А ти пък си голямо ... ге*йче :)

Откакто смениха Джеръми Кларксън вече предаването не е същото и... не го гледам! Същата работа като "Двама мъже и половина".

Точно!