Цветелина Грахич пее в неприлично облекло

Певицата от "Шоуто на Слави" отново скандализира с облеклото си по време на участие.

Обратно в новината

Коментари - Цветелина Грахич пее в неприлично облекло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземем да му дадем на туй девойче една губерка, че да покърпи гащите си.

Слави никога не е имал по-грозни вокалистки, ама той няма време да се занимава с шоуто от плюване по Бойко,

Бях написал коментар,че е няма нито стил,нито глас.(Няма го)Защо я търпи Слави?Уж много претендира за екипа си?Това босненче не е за тук.Просто,нагло,невъзпитано.

Заглавието трябва да е "Грахич пее с безвкусно облекло " . А колкото до гласът и има си го момичето и то в пъти повече от болшинството " изпълнители" .

Ха ха много смешно заглавие

какъв травестит!!! антижена!!!

Абе да ви кажа, с най-голямо удоволствие бих го.... :)

Тоя дърт пръч Слави стана голем ментор. Само акъл дава. От омраза към Бойко пяна пуска от устата. Що се отнася за Грахич - момето си е многа готино, заядлеви дебелани и грозотии.

За певица не става.За друго- може.

Повярвало си е момето, че е скандална звиздъ и то.Хайванче.

Проблемът не е в дебелото дупе и обръсната глава.Просто тази ,,певица" пее ФАЛШИВООООО!

когато жената няма с какво друго да изпъкне - показва я цици, я задник с надеждата да се говори за нея и да се почувства поне малко значима

Здравейте красиви , нервни кльощи !!! Само минавам да ви кажа че момичето е "СУПЕР !!!" Лека нощ невротички !!!

Ех вкусове, ех нрави! Май Ориента си говори в теб :)

kokobrais

Е па у ваше село може и да мине за 'убава:-) :-) :-)

Абе, Слави, купи му на това момиче едни здрави гащи, че много му се ветрее дупето, пък ако решиш, плати и и едно посещение при фризьор, че малко и е страшна прическата! За гласа, и да искаш ,нищо не можеш направи... Пък и по-лесно е да "мутираш" телевизора, поне картинката да става за гледане!

Не е неприлично облеклото, а момето дето се е намъкнало в него изглежда неприлично с отпуснатите си форми.

Винаги ми е била безлична и ми е изглеждала адски нечистоплътна.

Тези беквокалистки са най-зле като стил и излъчване в сравнение с предишните в шоуто. По точно ще е да кажа, че нямат никакво.

И какво като друса дебелото дупе?Какъв принос има това към музикалното изкуство?

ТАЯ СВИНЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВА !!!! НЕ МОЖЕ ДА СТЪПИ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ДЕСИ ДОБРЕВА, АЛЕКС РАЕВА ИЛИ НЕЛИ ПЕТКОВА....НЯМА ЛИ НЯКОЯ ДИЕТКА ДА Й СПРЕТНАТ НАЙ-НАКРАЯ

Селяния до шия. Модерно е да си селяндур. Страшна танцьорка нема що. Тя само тва си знае, да ходи у Индия с тия танци. Там ще й отива.

Тая е като превтасала кифла- направо е потекла по земята!

Става за рекламата на македонската наденица- хем сочна, хем дебела.А иначе- пее фалшиво!Визията й е нищо средно между индиански вожд и затворничка от Сливенския затвор.Отблъскваща, пошла и вулгарна.

Грачеща, разкрачена трътла!

Много точна преценка. Както казват северняците -"Голем омраз".

Гледам предаванията на Слави, фен съм на Иво Сиромахов, но Грахич е ужасна ,мазна, надута и неприятна.това са най-лошите бек вокалистки, а Грахич развява знамето на посредствеността, кича и некадърността.

Младото си е младо,всичко му отива!Неприлично е ако Фидосова се облече по този или подобен начин.

аз не знам другите какво виждат,но аз виждам едно трътлесто первезно загоряло моме.за ниски страсти,ниски примамки слагат.

Коментарът ми не съдържаше нито цинизми , нито обиди. Само факти. Ще се изразя по друг начин. Няма визуално неприемливи жени , само трезви мъже : ))) А за това ... момиче си трябва сериозно количество - над 3 промила поне .

добре де, нали беше мюсюлманка, беше взела религията на мъжа си - босненския помак? ей не мога да разбера уж религията им забранява такива неща...

Всичко, до което се е допрял и всичко, в което има пръст Учиндолеца е меркантилно и комерсиализирано. Та и сега...!!!??? Явно добре си е платил на Дир-а за тая публикация за да гледат повече тъпото му "шоу"!!!

На снимките виждам мазен татуиран гръб и отпуснати крака. Абе това момиче `що не вземе да си коригира малко визията, да поспортува, да се постегне! Млада е още а се е отпуснала като дроб, че и ултра къси дънки навлякла. Ами то хубаво, ама те ходят само на стегнати гаджета, не на табуретки.

грахич е интересна, за балканите става..

Ало, dir-чо, оправи си заглавието! Да се чете: "Цветелина Грахич ГРАЧИ в неприлично облекло"

Долнопробните жени няма как да блеснат иначе - освен с голотиите и простотиите си.

Без да искам дадох минус. Много точно казано!

Боклук

Е..а си държавата, щом това и са "звездите"

Какво толкова? Има си дупе - показва си го. Каквото има - това дава. Трудно й е пеенето, ама защо и живота да й е труден? Пък и нали не изнасилва никого? Със сигурност прави секс доброволно!

Нито е хубава, нито може да пее. Иначе нямам нищо против облеклото и, стига да беше стройно и стегнато маце. Ама за предаванийцето на Славчо става.

Слави е имал само една Певица и тя се казва Нели Петкова!

Явно сте много млад (млада).

kokobrais

Всеки си мисли,че всичко започва от него:-) :-) :-)

Супер си е момичето, сега е младо, сега му е времето да се облича екстравагантно и да има фриволно поведение. Всеки на младини по някакъв начин се е правил на интересен.Включително аз през 70-те съм се правил на хипар с дълга коса и тесни дънки. Тако че не я съдете. В доста от коментарите съзирам злоба и завист, явно са разни дърти и застарявящи безизвестни лелки и какички в критическа или предкритическа възраст.Нека си съскат усойниците, както е в поговоркато - кучетата си лаят, кервана си върви.

Не си прав/а. Нека си се облича екстравагантно, ама поне да беше стройна и готина мадама, че да има естетика и да ти е кеф да я гледаш, а то...За певческия и "талант" пък да не говорим. Абе зле от всякъде.

Дааааа, за теб явно гроздето е зелено!

Разликата е, че от твоето поколение излезе нещо. Защото сте се бунтували и даже по някакъв начин сте се ограмотявали с музиката и филмите по това време. А сега е само надолу. Тя пак можеше да сложи готина и къса поличка и да пее някоя готина песен, но.....

И, ако някой случайно не го е гледал, да му го изсипем на главата в дирника:)