Нели Рангелова се забавлява с Ал Бано и Тоци

Българската певица се върна от фестивала „Славянски базар” очарована от компанията на Ал Бано и Умберто Тоци.

Обратно в новината

Коментари - Нели Рангелова се забавлява с Ал Бано и Тоци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

плоските мисли на госпожата не са цитиране,защото така само се удължава агонията на петенциозната й същност.

нели рангелова чактолкова не ми е харесвала като певица има някакъв глас но самите и песни неми харесват тези които пя по времето на тоталитаризма аз даже бях забравил за нея но нея я направи известна най големият тромпетист на б-я през 80 те години ДАНЧО КАПИТАНОВ отначоло същто се заиграваше с него после го разведе и той се ожени за нея поиграси малко с него и като я направи той нея известна и после тя му би шута защтото бил 20 години по стар всъщтност тя обича да се заиграва с по стари неме учудва отначало се заиграва а после се сещта че са по стари така е зада си известна трябва да се заиграваш

ДИР-а, защо не написахте за много-по значимата новина от този конкурс, че едно българче от Русе, Пресиана Димитрова, спечели Гранд при на детския конкурс и че в журито на същия беше и друга българска млада и изключително талантлива поп певица Емилия Валенти, която преди няколко години се върна от там с втора награда и наградата на зрителите за най-гласовита славянка? Това е новината от там с която трябва да се гордеем, а не с кого Нели Рангелова си е пила розето....

Чалгата не е само лесносмилаема кръчмарска музика. Тя е начин на поведение, начин на изразяване и ако щеш чалгата е начин на живот и начин на мислене.

kokobrais

Това много двусмислено звучи:-) :-) как са се забавлявали? Играчки и белезници ли?

Нели Рангелова се чалгализира на "дърти" години.Парадиращ силикон, простотии Бум,бум- е многоооо ги е впечатлила с тази тъпа песньовка. Браво на естрадните ни изпълнители от преди години който не се подхлъзнаха в тази помия чалгата.

Що се учуддваш, тя си е тъпа, а тъп човек може само да изпростее оше.

Славянският базар преставлява наистина нещо много хубаво.Би трябвало да се спомене по съществено за него.Защото топлото розе и това че Нели се е забавлявала с две италиански звезди не ни говори нищо.Отделен въпрос е че думата "забавлява" има много двусмислено значение.

имам сащата капела като албано.днес ме спаси от жегата докато копаех в градината и студеното розе много помогна

Оказва се, че и от музика нищо не разбираш...

kokobrais

Мълчи,че ся ша зяпне:-) :-) :-) :-)

От заглавието си помислих, че става на въпрос за тоци от Правец... тоя дето изсича горите...

ДО ПУКАНКА-АЗИС ГО ПОЗНАШ? ТОВА Е МЪЖА НА АЗИС.АМАН ОТ БОКЛУЦИ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Извинявайте ама каква е тая Нели Рангелова? Певица ли е и някой да ми каже някоя нейна песен?

Преди 5-6 години,при едно посещение /не почивка,бяхме само да разгледаме/ в Портофино,настана кратка суматоха на улицата пред пристанището.Беше Брус Уилис с две от децата си и един бодигард. Та- поне 30-40 души се снимахме с него,всеки един той беше прегърнал през рамото.Е,какво,сега да извадя моята снимка и да ви кажа колко е сладък?Да ви кажа,че се познаваме и сме пили розе заедно?Дрън дрън,звездите понякога слизат на земята при простосмъртните за минути,после никога не си спомнят за тях

отнесла е някоя и друга семка от умберто и тоци, затова е толкова възторжена.

"Бум-бум"-егати смешната песен....

И тая лелка се друса,друса в такт с песента.

Тази Беларус не беше ли тоталитарна все още!?

Пази боже сляпо да прогледа! Какво е нивото - културно, интелектуално и обазователно на една жена над 50, която казва за двама мъже - световни звезди "много са сладки"?! Но...! Но "розето било топло" - какъв гаф! А на мене ми се повръща от нейната сладникавост.

do N. Rangelova, а ти... какво би казала? :) О! А! УАУ... ? :))) В опитите да сте оригинални, пропускате смисъла... :(

Е, това О!, У!, Ау! го казваш ти. Явно само на това си способна - да мучиш.

А Албано и Тоци забавляваха ли се с Нели Рангелова? И розето топло, a хотела четиризвезден - накъде върви този свят. А иначе снимката с розата в пазвата ми е любима !

Nina

"нели рангелова се забавлява с ал бано и тоци" - с двамата наведнъж или по отделно?!? и те въобще дали си я спомнят?!?

Уж хотела четиризвезден, а розето топло и за забавление - Нели Рангелова. Горките Албано и Тоци - никакъв късмет.

превземки - комплекси

Ооо, майко мила! Защо се предават изказванията на звездите едно към едно? Какво общо има с темата това, че розето в 4-ри звездния хотел е било топло? И: "Много са сладки и двамата..." и специалните поздрави... Невероятни статии има тук. Ама наистина.

Тука действително има невероятни статии.А коментарите са просто страхотни.Четенето им представлява истинско удоволствие.Препоръчвам ви ги и на всас.