Венета Харизанова влезе в политиката

Венета Харизанова отложи плановете за бебе в името на голямата си мечта да участва в политическия живот на страната.

Обратно в новината

Коментари - Венета Харизанова влезе в политиката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милата, чуди се какъв номер да изиграе, само и само да не слиза от сцената... Пък ако получи и материални облаги, още по-добре...

Само човешката твар е способна на излагация.Това в природата и другите нейни твари не съществива. Но нека има и такива, за да се посмеем над глупостта им.

Нищо добро не ни чака щом всяка моделка ..миска...силиконова кукла....плеймейтка...и тем подобни се набутаха...коя в кино ..коя в политика...абе мамка му..що не взема да продуцирам първия БГ порно филм , с участието на тези наричащи себе си ВИП .....май ще им приляга повече а и каузата ще си я бива..." Стоп на порното в политиката ...Да на порното по ТВ "

О,УЖАС ! След като една подобна попадна случайно в политиката / Юлиана Дончева / и се взе насериозно баничарката от незнам къде си,сега и друга ни пробутват. Това са протежетата на незнайни босове,които ще лобират за тях. УЖАС! Да не го позволяваме! Моля ви ,хора,не се хващайте,както и на въдицата на пръмовата снаха-бсп -арката Кунева

Отказвам е да забременявам в името на политиката.И това нещо ще взима решения в парламента.Аз определено няма да гласувам

Едно време Венета беше готина. Презадоволена от гаджето си не изглеждаше толкова тъпа. После дойде сватбата с ужасната рокля по неин модел и нещата лъснаха. Но след като участва и в мисис БГ вече удари дъното. След това реши да е актриса, сега пък друга глупост... Венеткееее, Венетке...

така де, трябва да има равноправие на жените. няма само мутри да ни управляват. трябват и мутреси, още повече основателката на новата партия е мутреса от главатарско икомунистически сои с евро пеиски сексуален стаж.

От движението на крокодилите с винкел, въвлечени в юридически консултации и мениджмънт отказали изявление,

Точно такива хора трябват на българската политика - преправени, без кариера, без опит и квалификация, без обществена кауза, прочели много списания и малко книги, специализирани в позиране с или без дрехи, участие във високоинтелигентни и публично благотворителни предавания, разполагащи с приятели с пари и неизвестен бизнес, обичани и обичащи себеподобните. Да живей и много успехи там, където повечето са такива, но по-добре преоблечени

Поне е хубавичка, за другите и това не може да се каже. А, ако изобщо някой политик разбира от нещо, това е крадене.

Моля,спрете този ужас!Тази не може да бъде в у-нието на България!Надявам се този път модераторите да публикуват мнението ми.Изпускам думичката за нея(дори беше съкратена),която я охарактеризира!

Хубавица си е Венета :) Може вече и да ме привлекат в партийката !

БОЖЕ пази БЪЛГАРИЯ !

е, сега вече можем да спим спокоини - светло бъдеще ни чака

Странно!!! Не си заслужава да се откажеш да бъдеш майка в името на каквото и да е, дори и политика. Часовникът тик- така.

ти тиктакаш :))))) ..........а иначе по сериозната тема - пародия е подобна фигура да има място в политиката!

Споко, за това е инвитрото!!! Ама, забележете детската и мечта не била да стане модел, не била да се натъпче със силикон, не била да е мутреса, а била да е политик. Браво, това се казва мечта.

Шансовете на пръмова и преди бяха малки , сега обаче клонят към нула .

Пише се "Цинична"

Трагедия. Харизанова е доста ограничена и проста и не е подходяща за политик, дори няма и визята на такъв. Кунева ще си вкара автогол ако я приеме да представлява по някакъв начин партията.

Глупости ще я вземе. Това че Венетка е казала че става политик не значи че някой ще я пожелае. То нашите силиконки все така са свикнали да си приказват

това е Българската реалност! Нищо нелогично...

Поддържам си мнението - започва сбор на боклуците.

хаха Кунева и Харизанова в политиката... Голям виц Кунева, която нищо не направи да защити българските потребители, че толкова години ядем и употребяваме боклуци !!!! Та сега и партия ще прави... Аман от резили Пък и манекенки ще ми взима в политиката Това не е политика, това е циркаджийски клуб :)))))))))

Относно-жълтините:Не виждам нищо "жълто" в прозвището-мадам "йес".Всъщност така са я наричали в ЕС.И от това"йес" сега сме на този хал,а къде ли му е още края никой не знае! По-скоро ще дойде края на държавата,май.../той вече се вижда/

пази боже сляпо да прогледа

Снимките от свадбата на тази направо къртят. Имаш чувството че са прелюдия към някой хард-порно филм. Особено свадбеното тУалетче. Нека се пробва в политика то след Кунева вече очаквам същото включване и на Васко педераста от Костинброд с артистичния псевдоним Азис.

сваТба!!! Не се опитвай да правиш Умишлени грешки,справяш се без проблем и ако не се напрягаш!

Такива членки и членове ще провалят партийката на Миглена Кунева.Венета да не представя Славчо Трифонов,който симпатизира на госпожа Кунева и подкрепя нейната идея?

Тц,тц,тц. Кво нещо е властта . Майката си трака.

подкрепям казаното от /ужас/ с две ръце-тъпа,та чак задръстена

Е, не! Това ми идва в повече. Толкова ли е отчаяна Кунева - Пръмова?

Като ги гледам всички куневчета, свят ми се завива. Все с мераци за лек живот. Започвайки от Мигленчето, та минеш през неоценени СДСари, костовчета, фукльо Константинов, изкуфялия композитор, та чак-чак до Харизанова. Колко золуми направи Кунева докато беше преговарящ, не може да се преброят. Злословили били срещу нея. Ами то пипето на много хора не достига, за това ще има партии създадени и поддържани от нещастни недоносчета.

Що не стане космонафт?

Ти първо е научи да пишеш-космонаФте!

Няма косми да ги маже с нафта

ама защо не .ще си подхождат с боко . Миските и Мутрите са за парламента

Ура а а а а, от кога го чакам тоя вълнуващ момент. Днес е прекрасен ден за българската демокрация...

Никой няма достатъчно добра памет, за да бъде преуспяващ лъжец.

До там щом стигнахме,такива които се вживяват едновременно за т.в. водещи,манекенки;жури в някакъв конкурс;и т.н,да решават проблемите на държавата,кандитарайки се за политици???

какви са тези дето кудето искат там работят ама дали могат ... стотици хора в бг образовани без работа ялко не можем спрем затуването... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужас, поредната заблудена. Дали и плащат?

ВЕНКЕ, ОДИ СИ НА СЕЛО!

Е ,това е!Няма светлина в тунела,май няма и тунел.Но всъщност подобни с подобни се събират!Очакваме фолк певиците,Азис ипасианса се нарежда!

Никога повече няма да гласувам.Потрес!

Боже, пази България! Щом и тая иска да е в политиката....