Village People ще съдят Доналд Тръмп за неправомерно използване на тяхна песен

Хитът им "YMCA" бе широко използван без разрешение от кандидата за президент по време на митинги и като саундтрак на видеоматериал, разпространен из целия свят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпаци. И те на опашката за лесни парички. Много си личи в такива моменти кой какъв е.

Тия селяни трябва ръка да му целуват, че ги рекламира.

НО КОИ СА ПО ДЯВО.ИТЕ ТЕЗИ?!

Такъв като теб е изрекъл абсурдното Ханку брат... Засрами се!

еми всичко е за пари... ще се споразумеят извънсъдебно колко да им плати за авторски права

Не могат да го осъдят. Не е с комерсиална цел и има право да озвучава с каквато иска музика. Виж ако е бизнес и печели от това тогава е друг въпрос. Но за предизборна кампания няма как да стане.

Че кога авторското право е значело нещо за Тръмп и неговия екип. И тези да се наредят на опашката.

Май ще трябва да се наредят на опашка. Щото доста хора завеждат дела срещу Тръмп.

Хахаха! Мотоциклетист? Гей, дами и господа, гей. Това е стереотипното облекло на гейовете по това време.

За едни сватба, за други брадва.

Развесели ме

официално, а вече го почнаха по всички фронтове, този руски боклук ! истината е, че той загуби именно заради зависимостта му от раССия, което пълен абсурд за световен лидер! по същият начин и тиквата ще опъне плувката, щото 4 години лапа и пуска гювеч на путаран, по всевъзможен начин, са сметка на достойнството и джоба на българите!

от Русия??? Та той почти спря Северен поток и оряза голяма част от очакваните от Путин приходи... Ако остане президент за втори мандат Путин ще фалира.

Само господ може да освободи човечеството от такива безочливи егоцентрици, вярващи че всичко е тяхно!

За СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПРАВАТА ли говориш или за крадеца?

кой пък ги знае тия, ама да дигнат врява че да се чуе за тях и да направят някой и друга продажба, иначе в съда нищо няма да изкарате, бай Дони има армия от адвокати и цял живот с това се е занимавал и много добре знае дали е нарушил нещо.

Е, и като ти не ги знаеш, значи ли, че Тръмп може да краде безнаказано. Има си ред - получаваш право - ползваш музиката. Реда важи и за Тръмп - време е да го разбере.

Като искаш музиката да е само за теб, слушай си я в къщи бе! Ама глада е силно нещо, а?!

Тръмп беше предупреден в началото на кампанията да не използват песните им , защото те не подкрепят неговата политика. Разбира се наглото и безкруполно го*ведо не се съобрази с тях. Това е кражба на интелектуална собственост и като всяка кражба се наказва. Това , че българите си мислят , че е нещо нормално , не го прави невинен. С тръмповите камъни по тръмповата глава. С неговите похвати да печели и прави пари ще му се върне.