Всички срещу Луна в къщата, погаждат й номера

Новината, че Луна е спасена от изгонване, накара съквартиранти във VIP Brother да преосмислят тактиката си. Зрители пък се забавляват с колажи на фолк певицата.

Обратно в новината

Коментари - Всички срещу Луна в къщата, погаждат й номера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО БОКЛУК ИМА В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Срамота! Безделници!

тази вечер коментаторите /манипулатори /ни внушаваха че Луна е интересна р индивидуална и трябва да остане-явно яко вдига рейтинга. Ами то наистина иначе ще е пълна скука-доста са безлични останалите випове, освен Гъмов,който е на "Друга планета", но е сладур!!

Простия човек лесно се манипулира. Това е доказателство за умствения багаж на болшинството зрители. Единствения нормален човек е Катя и донякъде Ернестина. За пластмасовите претендентки не ми се говори.

Луна за президент, много ми харесва! Ей такива трябва да са агентите на ББ - браво! Тоя сезон ББ намери супер агент направо - такъв на който всичко му идва естествено отвътре!

Луна е голяма маймуна!

Тази помия Вип Брадър за пари е готова да направи такива монтажи с хората там и така да ги манипулира,че от мухата да прави слон!От една страна участниците са като едни продажни пр-но са си продали най-вече душите,защото подигравките,които се сипят над повечето от тях ще продължат много дълго време и ще им тежат.Според мен Луна казва доста истини,но е поставена в позиция 'черна овца ' на стадото,за да може да печели зрителски вот и да обира негативите,които биха отнесли другите така наречени 'съзвездия',а тя си е просто един самотен спътник,който обикаля около тях....На мен ми е грозно и болно как се подиграват с хората в къщата-първо манипулираха Пламен,после ЛУна,да видим следващите.....Пошло,пошло!

Точно , така е а най-хубавото е , че т.н "Випове" показаха истинското си лице - грозно , просташко и изключително агресивно .Жалко , че такива хора , като тях са еталон за поведение на младите .

Точно така. 'Певици', които са пример за подражание на млади момичета - Преслава, и обект на обожание от мъжете. Показват истинската си същност. Елементарни и невъздържани. Добре е, че това се показва по телевизията. Истината - на яве ! за кичка бодурова, катя и здравко от ритон - гледайте да гледаме :)))

Ти си по луда, че пишеш такива неща! Луна е луда и се чудя защо е там, тя дори не е вип! Възхитена съм от Преслава, Ритон и Гъмов! Всички останали също ми харесват! И ми става смешно от тъпаци които сега се чудят кой да осмеят. Луна лудата никога не е била вип, тя имаше хитове, които слушаха шофьорите и толкова. Тъпа и задръстена, че и грозна.

До възхитената от Преслава -Моме щом се възхищаваш на Преслава мога само да те съжалявам ....Простите харесват простия .Смешница.

Пламен е манипулиран от живота бе байно и тепърва ще страда от "мъжкарлък" .. а Луна я е изманипулирала родната здравна система - че я е оставила да вилнее сред нормалните

Вътре е някаква измет, някакви болни хора - Здравко ... впиянчен истерик много елементарен - сериозно се излага; Кичка - сбръчкана дъртуша, стара шантонерка и си мисли, че става за нещо; ИВо Танев - и той с психични отклонения, агресивен като Здравко, изопната физиономия, дървен философ; Люси - очукана от живота, деградирала лоена топка, злобно; пласмасови момичета, на които не сме им чували имената - плашат, пак изкривени физиономии, ама измет та измет. И как се нахвърлят на очевидно най-слабия и който има проблеми - като циганите - те може да се бият помежду си, но дойде ли общ враг - изливат цялата си злоба - която всъщност ясно ги показва с хастара навън... Ей това е ВИП-а - изкривени озъбени физиономии на бесни кучета и някакви момичета, които явно не са пътували по света да видят, че като тях изглеждат само героините от филмите за възрастни че нормите за естетика са далеч от тях..

Че дойдеш ти некоя първа братчедка на Луна

Не, просто на умряло куче нож да вадиш - жената очевидно не е наред и ония сипещи слюнка с изопнати физиномии, да не говорим онези пластмасовите с надути силикони се нахвърлят като някакво пълчище. И всички с тая озъбена реакция, показват как ги е учукал живота, нищо че са с претенции, колко злоба и простотия носят и само им трябва повод да отприщят и ето какво става.

Помня времето, когато попфолкът влетя стремглаво в българската музикална сфера, а Лухче си смени името на Луна. "Емблематични" са песните ѝ със заглавия: "Искам го, стискам го", "Бягайте крачета при младите момчета", "Тук-там, тук-там", "Шапка на тояга", "Хей, момченце младо" и т.н. Жалко е, когато някой се приеме много на сериозно и още по-жалко е, когато си вярва. Защото това е проблем - личностен ...

Никой не гласува,а Брадъра решава,че Луна е интересна и за това ще остане докрай.

не знам колко е морално да се забавляваш с хора с не-добро психично здраве...

Victoria

След като никой не гледа тая помия, тогава кой ги прави тия колажи с такъв мерак ? Платени "фенове" !

Да бе никой :)) и никой не гледа Листопад и Славчо Трифонов

Това шоу е реклама на Булгартабак. Макар че и аз паля от време на време, ме дразни гледката на пушещите на екрана. Спомням си ,че именно заради телевизията пропуших в 4ти клас.

о да, точно заради телевизията е било, а не защото си глупак примерно

Па добре че не е гледал Мълчанието на агнетата у 4ти клас, че вместо да пропуши моеше да прояде хахаха

Който е измислил колажа където я оприличават на Круела е попаднал в целта, искрено ме развесели, но за жалост тази жена няма работа въобще в къщата тя е за друго здравно заведение.

Luna0102

Мен ме хваща страх като я гледам "адашката".

Погледнете от веселата страна на нещата. Най-интересното са карикатурие и тази с протезите за кучета е най-яката. Луната явно, че е залязваща, но тя още не го знае. Като излезе от там и види какво е било вътре и какво я коментират отвън, тепърва ще има шоу.

Тая застаряла брънтия е много дразнещо парче.Дори и поведението и да е тайна мисия или по-скоро тактика, ще ми бъде много трудно да я приемам като нормална когато се разбере .

И вие да загубите значителна сума пари в банка, без надежда да ви ги върнат, и вие ще се побъркате.

Стига бе, тая Луна е по-мъжествена от настоящия президент!

Луна незабавно трябва да я изгоним и от ВБ директно с лекар на 4-ти км,за да не побърка и другите хора вътре!!!Каква звезда е тая бе?Откъде и на какво отгоре това самочувствие????Имала 2 песни преди 20 год. и от тогава Слава Богу никой не е чувал за нея! !!!

Е как каква?! Напълно луда е и това е факт.

В нормалните държави хората с психически отклонения ги лекуват, а не ги дават по телевизията, за да им се подиграват зрителите. В същите тези държави има органи за защита на лица в неравностойно положение, които се самосезират ако някой злоупотребява с болни хора, защото на всички е ясно, че Лухче(Луна) е болен човек и това е от години. Поне лъснаха задниците на "ВИП"-овете ни. Веднага се нахвърлиха групово на най-слабата, болна и лесна жертва, точно като хиени и лешояди. Това предаване е леш и така и мирише.

Така е.Още като я бяха поканили в "Сблъсък" с Иван и Андрей,а това трябва да е било поне преди 6-7 години беше очевидно,че жената не е добре психически. Нарочно са го направили,за да стане фрийк шоу,а много добре са знаели,че като я поставят в среда с много хора състоянието и ще се обостри.

тия всичките вип-ове са за лудницата, в най-хуманния смисъл, а иначе са за боклука....Кичка-пуздрава бабиера с безкрайни претенции, изживяваща все още соца, Здравко-на какво отгоре вип, добре, че по времето на тяхната звезда, дойната му половенка впечатли някой изкуфял продуцент на златния орфей, всички знаем кои бяха на върха в естрадата, и т.н и т. н та до един всички випове. Защо забраняваха на Пламен да говори с тях, това да не е конкурс Златния орфей от 1970 година за певчески възможности, всички видяха конкуренция в негово лице и затова го изгониха. Всички са влезли в къщата с равен старт, не бил чел книги, трябвало да ги уважава, момчето никого не е обидило на певчески възможности, а трябваше, ех защо не бях на негово място да им надробя попарата публично да я изсърбат, а той беше доста търпелив.

и Луна с тия кастанети, набутани и не по мярка в устата от някой некадърен зъбар, с бръчките и тя вип, ха-ха-ха, хора без достойнство и с огромни заявки, ха-ха смешници, е браво на психолозите, че поне са избрали тия психари да ни поразсмеят.

Тоя требеше да го набият....оти боя изгражда , а у тая мижитурка Пламен има мноооо за изграждане

Просто продуцентите на предаването си играят със зрителите, според тях няма ли простотия, няма шоу, така вкараха Захажаеве, така вкрават в предаването и тази изкуфяла дразнителка. Целта е да няма нормални разговори между участниците.

Не мога да разбера това е жена или мъж?

МАЙКАТА НА ВУЛЕВА, И ЛУНА НА ЕКРАНА!!!!! КАКВА МЕРЗОСТ. ПФУУУУУ, ГАДОСТ!!!

Само едно не разбирам - в Биг Брадър уж разполагат с екип психолози, що не ги проверяват тия хора преди да ги пускат в риалитито. Вярно, че е забавно да гледаме как се гаврят с тях, ама тия хора са за специализирани клиники, а не за реалити формати.

Ми то в това им е проблема, че имат психолози а не психиатри

Не са психолози или психиатри, а най са психопати, за да пуснат на екран психически болен човек, превърнат в обект на подигравки. За пари ще употребят и собствената си майка като парцал!!!

Усеща се една,всеобхватна кампания срещу Луна.Мисля,че е от страна на управляващите,заради критиките към тях !Явно е подразнила някои и те гледат да я очернят,в очите на хората!

Абе човек, влез в час! Каква кампания, жената е с видими психични отклонения.

Ти наистина ли не долови иронията?!?!??

така е, лично ББ го е наредил, за да не се позволи на лумпен- пролетариата да я избере за президент

Като имам предвид настоящия ни президент- кукла на конци- хипотетично си расъждавам -дали пък тази не би била по-добър президентот него - тя поне демонстрира собствено мнение.

На сватбената снимка от плажа лицата не отговарят на телата. Според мен женихът е Луна, а булката Джордано!

Имам чувство,че нарочно се държи така за да дразни всичките. Ако греша то значи,че жената има нужда от спешна медицинска помощ.