Луна се държи все по-агресивно със съквартирантите и това ги накара да й го "върнат", като й сипаха... разхлабително във виното.

Вижте снимки и колажи на Луна >>

Лично Гъмов й го занесе, а Светлана любезно я попита иска ли още вино. Луна толкова се умили, че похвали мусаката на Кичка, с която са едни от най-големите й скандали.

Странното поведение на певицата не пожали и най-близкия й приятел в къщата - Джорджано. Той обаче не й остана длъжен и я заподозря, че иска да спи с него. Разривът с Луна, на която дори заяви, че не знае песните й, го накара да се приобщи към останалите. Факт са обаче първите прояви на разкаяние в Луна, която прекара няколко дни в "мелницата" на двора.

В социалната мрежа пък се разпространяват десетки забавни и подигравателни колажи с Луна, а вече има и група "Джорджано и Луна", която "възпява" изпълнителите, пише bliasak.bg. Освен монтажите с лицето на Луна като президент, не липсват и такива, които обрисуват евентуалния сватбен ден между нея и Джорджано. 

„Не забравяйте да ползвате презерватив! Така загубихме Фреди Меркюри и така получихме Луна“, "А казват, че няма зле изглеждащ мъж в костюм. Има!“ и „Луда президент!“ са само малка извадка от многобройните коментари, които съпътстват колажите.