Памела се сближи с Владимир Данаилов

Секс бомбата Памела Андерсън беше последният VIP Съквартирант, който се събуди тази сутрин в Къщата на VIP Brother. Тя побърза отново да разгледа новия си дом и да си поговори с останалите звезди.

Обратно в новината

Коментари - Памела се сближи с Владимир Данаилов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този етап Пам е засенчена от Златето-умното! :))) Кой ти мисли за Памела, като нашето момиче не прави разлика между столица и държава... хахаххааааааааааа...

loverrock

Данаилов е хипар. Видяхме, че вярва в Исус, и не се къпе. Типично за южните щати. Простотия и Джийзъс.

Ами нормално, той единствен знае перфектно англ.език. С кого да си контактува, с Бони на ромски? Най-вероятно и затова са го вкарали Владимир, да и бъде преводач

Не съм гледал, няма и да гледам... Достатъчно ми е това, което Владо Беряну каза - даже в Румъния е имало САМО 1 Биг еди какво си... Достатъчно за да се разбере същността... но не и тук, уви... Но бих се изнервила от тази... "звИзда", която спейки до обяд ще вземе огромната сума и няма ида запомни в коя държава е пребивавала. На мястото на хората в тази къща бих вдигнала бунт. Всички, до един, барабар с не съвсем реално тъпата Златка, са ми по-симпатични от това изкустено, дааааа, знаещо как да се държи, но.... до там, същество... Не виждам никакви умствени и душевни предимства - силикон и пласмаса, това е... И ТАМ Звездите са нещо съвсем друго, имат друга стойност, и кои са с истинската проба - знаем ги. свалям им шапка доземи. А иначе, ако броим и тез... небесни тела... те също не са нещо по-различно от чалгаджийска култура. Какво пък толкова е направил Ники Кънчев, какво по-различно от въпросите, които тази... страоооооотна ДзвИзда чува навсякъде, но не навсякъде си позволява подобно поведение... За пръв път нашите не дотам звезди са ми в пъти по-реални, ценни и.... завездни :))))))

'ми те и другите звезди са взели огромни хонорари за не-говоренето на чужд език...а българина си ги гледа...на фона на кризата... Тази поне си струва;-)

Хайде, да им е честито. Хаерлия да е, булката мяза да е плодовита, а и никой не й иска и не очаква да мое да копа. Тя си има друга житейска мисия, така де. И сега какво, ще олекнем с половин милион и кусур долари, за да какво? За да нищо. Дай Бог всекиму за два дни да изчуква толкова. Ама и Кънчев как си глътна езика и онемя при представянето-о-о....какъв резил само, тя го чака, чака да пита нещо, и като не дочака, му тегли една и си влезе при младоците - куче кренвирш изпуска ли на аванта?! Така де.

има нереализирани майчински чувства.

Тоя пък- тя има двама сина и е прекрасна майка,но ти няма това как да го знаеш невежество !

".......да си поговори с останалите звезди" XA-XA-XA-XA-XA-XA-XA

Защо безпокоите с Вашите коментари една уморена от живота и годините жена??

Соня Колтуклиева като вижда Памела: "..ама и аз току що се върнах от Америка !" - Ех, Коптуклиева, селото и комплексите как ти личат, лельо...

То с кой от Вип звездите да общува Памито?С чалгарката Бони,с "колежката" Златка,с дебелака,който я зяпаше с увиснало чейне Фънки?А може би с превзетата Колтуклиева,която пък се беше вторачила в Памела с изкривено от завист лице?!Жалка родна картинка на българските випчета.

Естествено, другите едва ли знаят английски.

Естествено Памела да се сближи с Владимир,нали идват от Свободна Америка.То в шоуто май най-голямата цаца ,която Памела схруска с идването си бе водещият Ники Кънчев.

С кой друг да се сближи - естествено с хората, които могат да сменят и някоя и друга дума на английски....абе, ама Ламбо не беше ли кандидат вице от БСП? - ама що ще синчено му 10 години в щатите при омразния империализъм?