Майката на Златка била учителка по география

Оказа се, че майката на плеймейтката, която не разпознава европейските столици, е учителка по география, разкриха от бургаския вестник "Черноморски фар".

Обратно в новината

Коментари - Майката на Златка била учителка по география | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патките от форума оправдават Златката, защото са като нея - тъпи, алчни и дащни!

Предлагам за домашно да си отворите Пипи и да прочетете главата за госпожица Розенблум. Сигурен съм, че Биг брадър може да си намери по-достойна роля. И след това някой да ми обясни защо трябва да помня географията и мога да забравя физиката, химията, историята и математиката? Вярно е че човек трябва да прави разлика между град и държава, но на фона на неграмотните журналисти и артисти Златка не ми изглежда като чак толкова крещящо недоразумение.

напълно съм съгласна с вас, всички имаме селективна памет. освен това тя има други качества, които липсват на много хора-не е комплексирана, не е злобна, позитивна е, грижи се за себе си. мен лично поведението и ме забавлява и не разбирам защо се дразнят от нея. не можем всички да сме вундеркинди.

Белгия е град! да бе хора град е.....тапо,по тапо наи тапо че то-Златкаааааааа

Ей, умряхте от злоба. Сигурна съм, че половината написали коментарите са доста тъпички.

и аз съм съгласна, че да помниш столици на държави не е критерий за интелигентност, както и да помниш каквито и да са певци, песните им, режисиори и т.н. аз съм прочела много книги в последните 24 години и все сериозни (любовни романи и тривиални истории не чета)и не си спомням повече от 10 имена на книги, които съм прочела, но мозъка ми се е развил по друг начин като е абсорбирал информацията, преработил я е, усвоил е причинно-следствените връзки на нещата и може да я пресъздаде в различни ситуации в работата, в живота като цяло. има хора, които помнят дати, исторически събития, но не могат да тълкуват събитията адекватно.

Има един минимум от знания, който всеки нормален човек трябва да притежава, за да не бъде като изпаднал дивак в обществото.

НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875

до кога тези журналисти ще пълнят рубриките с такива жалки създания? Свършиха ли се качествените хора, които заслужават внимание, че трябва цялото общество да бъде ангажирано с простотията на някаква никого не интересуваща жена. Хора, на какво искаме да научим децата?????

Няма да се оправи страната ни скоро именно заради такива злобни човечета,като повечето във форумите.Има едно стихотворение на Славейков "Не сме народ",прочетете го и ще разберете какво имам предвид.

Ей хораааа, стига вече сте плюли по момичето.Красива е много и това е неоспорим факт!!!! Стига вече тази злоба, а вижте себе си:( Дълбоко се съмнявам, че всички драскачи сте много образовани, а по-скоро сте пълни с комплекси /физически/. Аз съм с висше икономическо образование, при това много добро, но това не ми дава право да бъда съдник на това младо и красиво момиче. Всеки си има право на личен избор и това не е наша работа.Голяяяяма работа-Златка не знае столиците- то пък чужденците да не би всички да знаят нашата....... Ай.........!!!!

Тук става дума за Европа, не за Южна Америка или Африка. Невероятно е, че има хора, които не знаят дали Белгия е страна или град, а Сърбия е и съседска държава, не е Исландия. Ужас. Това се нарича обща култура. Не е нужно да си завършил више, за да го знаеш. И отново - УЖАС. И такива хора са идоли на подрастващите. УЖАС. И най-ужасяващото е, че не се притесняват и срамуват.

Ами то за това ни изобразиха като тоалетната на Европа. За неграмотниците тук знанията не са важни, а пластичните придобивки са гордост. Само че не си дават сметка, че излагат нацията ни като цяло и е по-добре да изчезнат от публичното пространство. "Всяка жаба да си знае гьола" - народна мъдрост

Това, че са тъпи и неграмотни си е за тяхна сметка, ама защо ги наричат випове? Ако това са ни виповетееее ...... боже опази. Ама па гледането ще е доста забавно. Ще има доста смях и поне ще разберем и за пореден път ще се позабавляваме за тяхна сметка.

Ами то БСУ е ковачница на пари ,не на кадри

а не се ли срамуват бургазлий че децата им се учат от майката на Златка която е изучила така прекрасно собствената си дъщеря.Toва ли е образованието в Бургас

Мога да се хвана на бас, че 99% от всички "гении" тук не могат да изброят повече от 15-20 столици, още по-жалкото и трагичното е, че нямате и капка от съвестта и благородството на това момиче, което не се притесни от това, че се излага и утре всички вие ще я плюете, а се притесни, че лишава останалите от тъпото парти. Засрамете се, би хора. Лесно е да удариш паднал и да се криеш като мишка зад клавиатурата... Я се погледнете само - едно изречение не можете да напишете без правописна грешка. Вместо да злобеете и присмивате, погледнете себе се. Гледката е доста грозна, нали?

отвратена- от какво- дано само да е от простотия- то златкиното е череската на тортата

Майката на Златето ли си? И ние сме отвратени от тъпотията ви....

Единственият смислен коментар тук.

ама разбира се,че географията не е силната й страна! Икономиката е нейната стихия, и най-вече плоския данък, нали все пак съвсем, ама съвсем "честно и с много, ама много труд" е завършила не кво да е , а именно-икономика хаххаха

Тъпотията й граници няма. УЖАС! По - добре да се скрие някъде и да не се излага.

не ме еня колко е тъпа, глупава или загубена някаква си кикимора там-еди къде си...по-важно е, че целокупното ни жалко общество се занимава с поредния интелектуАнален щрудел и дебатите около него се превръщат в "-найстото" чудо на света... патка златева или златна патева (к'вато е там) си знае цената и може да си позволява всичко (включително и да афишира бездънна тъпота!), но нескопосниците, чиито ценности се изчерпват с воайорските им потребности се оказват болшинството формиращо стереотипа на ВеGе-еца!

Златка си прави пиар пак макар и черен!Сега е на всички в устата!Мислите ли . 4е не знае столиците на съседните държави!

Мислим, мислииим.... Златка е хипер, мега, куха бургазлийска шамандура. Ама тя как да си помисли, че е тъпа, след като я канят да участва във всяко предаване?!

Как може да публикувате цинизми ???

Златки и Курволетки, моля ви скриите се някъде и не ни се показвайте пред очите!

tova e igra i zlatka si pravi piar makar i 4eren smqtate li ,4e ne znae stolicata na rumuniq , sarbiq i ostanalite darjavi

По мое мнение това е по сценарии...не може някой да е толкова глупав. Все пак някое гадже все я е водило да Европата....

Белгия е град! пише кухата ратуна нова исторя....водили са я до турция...да си упразнява ,,балгарският" там

Такава простачка не бях виждала!!!!!!!!!!! Коя и е силната страна сигурно химията аааа.............????????????

И хайде да ми кажете КОЕ всъщност й е хубавото на тази? В тяло само е добре, но всяка може да ходи на фитнес и да направи бедра и корем и да си напълни циците с пластмаса; А в лицето?! Отвратителна е! Черна, с лоша кожа, с бръчки край очите, а с тия едри и груби черти дори прилича на мъж...неслучайно по форумите се гаврят с нея, като я наричат "травестит"...отделно за простотията няма да коментирам...гнусотия...

явно географията не е заразна :)

Това,че майката и приятелката Николетка защитават умствената ограниченост на Златка е разбираемо.Но защо Гала,Мариана Попова и други уж интелигентни жени се опитват да я защитават и да внушат на зрителите колко ДОБРА?! била Златето.Гледала съм я в други реалити-шоута(при Слави и "Обичам България")където с гняв и агресивни псувни реагираше заради невежеството си .Платила си ,взела дипломка от Свободния Бургаски университет и ето ти млад български икономист-висшист!

Кой знае, бали га , па може Златка, да си прави ташаки, както казваше един "изпечен" говорящ руски език!!!!!!

е тая наистина е много куха, явно и майка и е същата, какво от това , че е учителка, това не е знак за интелект, още повече щом я оправдава, не че има друго какво да направи, ама поне да си мълчи, тя елементарни неща не знае тая, много куха лейка, много!!!

Извинити за ко си прикаати чи нящо не въ разбиирам я живеем у центъро на софето търсим си заможен и си се гласим оти че се снимам дибидюс.

не ме еня колко е тъпа, глупава или загубена някаква си кикимора там-еди къде си...по-важно е, че целокупното ни жалко общество се занимава с поредния интелектуАнален щрудел и дебатите около него се превръщат в "-найстото" чудо на света... патка златева или златна патева (к'вато е там) си знае цената и може да си позволява всичко (включително и да афишира бездънна тъпота!), но нескопосниците, чиито ценности се изчерпват с воайорските им потребности се оказват болшинството формиращо стереотипа на ВеGе-еца!

Каквото семейството такова и чедото. Крушата не пада по далеч от дървото. Ако родителите са боклуци...

Еййййййй, по това изказване ще се окаже, че Николета е една ходеща енциклопедия!

Мисля че ще е доста интересно някой да препита и Мая Манолова по темата.

choko73

Тя поне е с реално образование, за разлика от Златето Ви, но си мисля пък аз, какво ще стане ако препитат ФИЗКУЛТУРНИКА Ви?

Кой български я влече че нещо не разбрах - като я питаха колко букви има азбуката-тя отговори че какво ме интересува-направо я е завлякъл само че пороя!!!!СРАМ И ПОЗОР аз ако й бях майка щях да се скрия и да не се излагам пред хората още повече да казвам, че съм учителка по география-или каквато дъщерята такава и майката

аз признавам само един ББ и той ме забавлява вече три години, а освен това по Вип от него няма.

Тя е достатъчно красива и секси за да си позволи да не знае столиците. Все пак - не е първата, не е и последната. И лошата реклама е реклама. А за автора на стихотворението, бих казала - не се пише хеалурон, пише се - хиалурон :)

Секси !?! Може би и интелигентна?

Не съм използвала никъде думата интелигентна. Всеки има право да е такъв какъвто е, да избира сам поведението и идолите си, за мен лично Златка не представлява голям интерес, но все пак е симпатично момиче, не мога да го отрека. :)

какво и е красивото? тя дори на снимки е отвратителна, а на живо си изглежда баш като циганка. ужаст

Белгия е град! красива?- златка ????глям маитап ....бони е класи над нея вав всяко едно отношение.пак за грамотност....няма място за сравнение браво бони ти закла вишистката

Ако беше наистина красива и секси нямаше да има нужда от пластични операции.

Сигурен съм, че тая Златка е посетила голяма част от столиците, но не знае имената им. Просто е ходила с някой да ядат, пият и да се лигавят, като ...

Не бъди толкова сигурен!Каквото името ти ,такъв и манталитета!Има много хора,които знаят имената на всички столици и са подлеци , и лицемери.А Златка е едно добро и простодушно момиче.Дано съхрани човечността и добротата си ,че тези качества са силно дефицитни по нашите земи.

от трумф на пролетариата стигнахме още по-дълбокото дъно: триумф на силиконките..доживяхме да се подкрепят същества с мозък на амеба

Жалко за Златка, още по-жалко за майка й, а най-жалко за географията!

Жалко за Златка, още по-жалко за майка й, а най-жалко за географията!

Ако съм баща на това девойче, одма си правя харикири. Това е убидно за човешкия род.Да създадеш такъв "ШЕДЬОВЪР".

"Обида,обидно"-така се пише.

Попитали Радио Ереван: -В коя страна живеят най-грозните жени? От радиото- дълго мълчание... Накрая се чува отговор: -Да, ама ако знаете какъв хубав коняк правим! Така, че кой го е еня, че това красиво и секси създание не знае столиците там разни. Баба Пена от входа ги знае и на 5-те континента, и кво?

Абе тъпанари, вие като знаете столиците на тия държави, колко пари получавате??? 1000,2000лв ...или може би 500-600лв а??? Какво като не знае столиците, това лош човек ли я прави или какво? Толкова сте елементарни, толкова злобни, че да му се доповръща на човек!!! Айде учете география, други мислиме да печелиме пари...Ще питате как? Как ли?!? Както си искаме, вие си чакайте мизерните заплати и си купете учебник по География! Олигофрени тъпи!

Като ти чета излиянията виждам как ще ги изкараш точно ти тези пари. Дано само не получиш луксация на ставите, че едва ли ще имаш време да си събереш краката задълго.

"МислимЕ", "печелимЕ"... Ясна си ни! Ти си от тези, които спрягат глагола "свиримЕ".

Абе ало, като се возиш в трамвая ли учиш български език? Щото с тия пари дето имам ще те купя сто пъти...и без това си евтина!

Е, щом Николета я защитава, значи не е толкова куха лейка Златка..

Логичен въпрос е кой е тоя вуз, който е дал на Златка диплома въобще. Колкото до майка й, ами какво да каже жената наше лошо - нема!!!

ЧЕ УМСТВЕНИЯ И БАГАЖ Е МАЛКО НЯМА СПОР.ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК СЕ ЗАВЪРШВА В СВОБОДНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ....НО ТЯ НЕ Е ВИНОВНА,ОБЩЕСТВОТО ГИ СЪЗДАВА ТАКИВА ....ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩИЯ НА КОГОТО ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ И В КОЯ ОБЛАСТ ЩЕ СЕ ИЗДЪНИ....

То бива неграмотност ,но да не разилчаваш държава от столица....

За каква география говорите? От обща култура човек трябва да знае столицата на Великобритания. Ако не на Великобританя, че е много далече поне на Сърбия или Румания.

И на мен географията ми не е най-силната страна, но на въпросите, които и зададоха отговорих на секундата....! А незнам колко й силен и българския, след като декларира, че е "Имам икЪнъмика"....! Просто Златчето си е плод на съвременната чалга култура и нищо повече!!!