Мащерката е безценно лекарство

Ефектът на мащерката върху човешкия организъм е поразителен.

Обратно в новината

Коментари - Мащерката е безценно лекарство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като начало - СМЕНИ ЛЕКАРКАТА!!!! После вземи прочети тук там и отговора ще дойде сам - само малко мислене се изисква! Успех!

Luna0102

Хапвай по-често аспержи по възможност с по-малко сол и заключваш хляба с 5 катинара.

Надявам се не искаш да се "дренираш" като една същинска ливада - например стадион "Васил Левски". Или пък, да ти слложат "дренаж" , като онези в Урологиите , защото това изобщо няма да ти свали килограмите, щото е за друго . А, виж, ако искаш малко да се "дехидрираш" удари едно маратонче няколко километра , или се попържи няколко часа на силно слънце (висока температура, сауна, секс, и т.н.) , но без да пиеш изобщо Н2О . Ще видиш полсе какво ще ти се случи. .. Затова, по-добре послушай съветите на истинските доктори, които те съветват тук , а не онзи измислен , който цитираш , защото ако наистина си нарушиш водния баланс на организма лошо ти се пише. Дори не можеш да си представиш колко лошо. А, Ако наистина задържаш вода в някой орган , това вече си е сериозно заболяване и трява да си намериш съответно "сериозен" доктор ! Бъди здрава ! :-))

от тук си взех 3 мащерки и ги засях в саксия.Имам си прясна мащерка 365 дена в годината :). аромата ме успокоява. маточината също link

хубаво,но не и за кръвното,защото го вдига усезаемо.

.. Осезаемо .. го вдига . Кръвното, де ;-)

Ако тези глупости ти ги е наговорила лекарка, значи си е купила дипломата. Имаш излишни 10кг и те са от задържана вода???? Та ти трябва да имаш страхотни отоци по крайниците и пак няма как да задържиш 10кг ИЗЛИШНА вода. А ако искаш да ги свалиш, намали храненето и яж безсолно, както ти е написала Лоренца.

Ужасен съм от това, което ни пишеш! преди не си пиела много вода, лекарка ти казала, че имаш натрупана вода, че сега пиеш вода, ама не сваляш кг ... Ами питай лекарката, след като човек е около 70% вода и ако започне да я изхвърля за да оСлабне :) - какво ще стане с водния му баланс? колко вода трябва да плисне, за да не се сгъбяса? :)

Пълното отсъствие на готварска сол в храната,спомага изхвърлянето на водата в организма.Също,един път в седмицата е добре разтоварващ ден,през който се консумира само сварен кафяв ориз,без сол.Количеството - една чаена чаша ориз се сварява,така,че ориза да остане леко суров.Разделя се на части,по желание.Трябва да се пие вода през целия ден.

Харесва ми аромата на мащерка и вярвам в полезните и свойства,но не знам дали си внушам или си е така,но като пия чай от мащерка ми се вдига кръвното.А може би заяото изобщо не обичам чай и го пия насила.

зелен чай