Червеното месо е полезно за здравето, твърдят учени

Вместо да ни вкарва в бързия път към затлъстяване и сърдечносъдови болести, червеното месо съдържа витамини и вещества, които са важни за добрите ни форма и здраве, твърдят авторите на проучването "Seven Ages of Man" от университетите на Манчестър и Кардиф.

Обратно в новината

Коментари - Червеното месо е полезно за здравето, твърдят учени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

плющете месо на корем и чакайте да сте здрави и в хармония с природата! Що за идиотска статия? Според мен такива изследвания са престъпни!

бих плющяла сиомга всеки ден, риба тон, мерлуза, скариди, лобстер, миди, ама нли знаеш, че няма как да стане!

И къде прочетохте, че може да се "плющи месо на корем"? В статията ясно е казано - до 500 г/седмица. Месо трябва да се яде, защото в него има някои ценни вещества - незаменими аминокиселини, мастноразтворимите витамини A, D, K.Пo принцип всяко прекалено нещо е вредно.

Това,което ти се опитваш да ни втълпиш е престъпно.Дай да вземем да пасем,за да сме в хармония с природата.

е сега съгласна съм, че не бива да се прекалява..много ясно, че не тряа да се плющи на корем каквото и да било. ама малко се изслилвате с тая квалификация ''престъпни'' 0о

червено, бяло, важното е животните да са пораснали нормално, което в днешно време освен в селата и по-малките градове в бг не се среща. всичко, което ядем е изкуствено и вредно, затова боледуваме толкова много. дядо ми почина на 8ш по естествен начин, никога не е ходил в болница и всичките му зъби си бяха в устата, с гъста коса до последно. ял си е само натурално-месо и зеленчуци, плодове произведени от самия него, яйца, мас зимата всичко се готви с мас. помня как отопваше с хлеб останалата мазнина в тавата след като е изядено месото.

и това, но може и дядо ти просто да си е имал хубави гени и здрав организъм по природа..