Най-влиятелните жени в Обединеното кралство

Кралица Елизабет Втора оглави класацията на Би Би Си за най-влиятелните жени в Обединеното кралство.

Обратно в новината

Коментари - Най-влиятелните жени в Обединеното кралство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само влиятелни, но и образовани и УМНИ.

едва ли кралицата и останалите от списъка държат да знаят какъвто и да е коментар от тази част на света.

Между другото не само желаят, но и изискват проучвания за имиджа си. Благородството задължава и те се чувстват длъжни, и правят за нациите си. Богатствата им не са така големи, както приноса им. Ако ги разпределят на лумпените, ще има колкото за по едно плюскане. Но след това ще е мрак и блудство. Така поне обществото се държи. Що се отнася до блудствата нна някои ннаследници, то е неминуемо при лумпенизирането на света днес. Лумпенството прозмуква слабите. Да е жива аристокрацията, че от лумпените видяхме в 27 държави какво се случва. От боклук какво да очакваш, освен боклук?!

Англичанка и хубост! Просто се изключват взаимно. Но пък имат най-добре поддържаните коси в света. Все си намират някоя ниша да си повдигнат самочувствието. Лошото е, че трябва да им се обяснява всеки виц, къде именно се крие майтапът...

А кой говори за хубост ? Статията е аз най - влиятелните жени.

Съгласен съм!! Нито лифтинг, нито ботокс, нито махане на мазнини, нито усстнички, нито силинонови цици, нито прашки, нито къси полички да им видим беельото чисто ли е... Грозници! Къде а нашите красавици с по едно име... да ги сцепиш... простако! А това Тейлър, мейлър... грозна работа!