Гергана Ламбрева
Шишче с кайма и тиквичка
1 тиквичка, 150 гр. овкусена кайма, 2 гъби печурки, 4-5 зелени маслини, парче червена чушка, парче фолио, кашкавал
Нарязваме гъбите и чушката на малки парчета. Обезкостяваме маслините и също ги нарязваме. Добавяме ги при каймата и я омесваме добре. Измиваме тиквичката и я нарязваме на кръгчета. Слепваме всяко парче тиквичка с кайма, като започваме и завършваме с колелце тиквичка. Промушваме шишчето от край в край. Завиваме го с парчето фолио и го печем в загрята до 200 градуса фурна 25-30 минути. След това махаме фолиото рендосваме отгоре кашкавал и отново запичаме за няколко минутки. Снимки - стъпка по стъпка >>