Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 20 минути
Порции: 4
Продукти:
3-4 кренвирша "Аз ям!"
1 пакет охладено бутертесто (400 г)
3-4 с.л. маслинена паста
10 резена сирене гауда
1 жълтък разбит с малко студена вода
Начин на приготвяне:
Разстелете студеното тесто на кухненския плот. Намажете с маслинената паста и покрийте със сиренето.
Сложете един кренвирш, навийте тестото около него и отрежете излишното.
Повторете с останалите кренвирши и намажете с разбития жълтък.
Нарежете на филийки с дебелина около 2 см и подредете в тавичка, покрита с хартия за печене.
Печете рулцата в предварително загрята до 220 градуса фурна 18-20 минути, докато станат златисти.
Поднесете топли с кетчуп, горчица или друг сос.
Още интересни и вкусни рецепти ще намерите в сайта на "Аз ям!".
НАЙ
Мина ли повторно под венчилото Зара от "Big Brother"?
10 красиви рокли на цветя, които ще бъдат модерни тази пролет
Пике: Много съм щастлив с Клара, а най-важната ми работа, е тази на баща
Александър Скарсгард стана татко за първи път
Снежана Макавеева разкри чалга коалиция в "Survivor"
Мина ли повторно под венчилото Зара от "Big Brother"?
Отличеният с "Оскар" за най-добър документален филм "Навални" с ексклузивна премиера по родния ефир
Пике: Много съм щастлив с Клара, а най-важната ми работа, е тази на баща
Котките използват мъркането, за да манипулират хората
44 песни за малко над 3 часа: Тейлър Суифт даде старт на световното си турне