Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 20 минути
Порции: 4
Продукти:
3-4 кренвирша "Аз ям!"
1 пакет охладено бутертесто (400 г)
3-4 с.л. маслинена паста
10 резена сирене гауда
1 жълтък разбит с малко студена вода
Начин на приготвяне:
Разстелете студеното тесто на кухненския плот. Намажете с маслинената паста и покрийте със сиренето.
Сложете един кренвирш, навийте тестото около него и отрежете излишното.
Повторете с останалите кренвирши и намажете с разбития жълтък.
Нарежете на филийки с дебелина около 2 см и подредете в тавичка, покрита с хартия за печене.
Печете рулцата в предварително загрята до 220 градуса фурна 18-20 минути, докато станат златисти.
Поднесете топли с кетчуп, горчица или друг сос.
Още интересни и вкусни рецепти ще намерите в сайта на "Аз ям!".
НАЙ
Джулиана Гани захвърли всички дрехи в Доминикана
"Започваме отново": Гал Гадот бременна с трето дете
Глория взе Симона Загорова и внучето си от болницата
Кралското семейство се моли за принц Филип
"Мързелива, безидейна церемония" прогони зрителите на "Златен Глобус"
Кралското семейство се моли за принц Филип
"Мързелива, безидейна церемония" прогони зрителите на "Златен Глобус"
"Започваме отново": Гал Гадот бременна с трето дете
Джулиана Гани захвърли всички дрехи в Доминикана
Рапърът 100 Кила стана уличен музикант