Чувството за хумор е от изключително значение в днешното забързано и натоварено ежедневие, защото помага на човек да премине през трудностите на живота по-лесно. Нещо повече - учените са доказали, че влиянието на смеха върху организма е напълно съпоставимо с ефекта от правилните диети и упражнения. В същото време той спира освобождаването на стресовите хормони, стимулира производството на допамин и спомага за отблъскването на някои болести.

Вижте снимки >>

В тази връзка искаме да ви сервираме щедра порция добро настроение, като ви представим най-забавните модерни татковци, които са се превърнали в истински царе на Инстаграм.

Скоро след създаването си, страницата "Fashion Dads" бързо става хит сред потребителите на социалната мрежа, защото показва снимки на бащи от цял свят, облечени в абсурдни дрехи - някои от тях са толкова злополучни, че чак са възхитителни.

Разбира се, повечето кадри са заснето с цел да провокират усмивка у зрителя, но има и такива, които са направени съвсем случайно. Фотографи на повечето изображения са децата на мъжете, които застават пред обектива, а други - от хора, случайно станали свидетели на хора, противопоставящи се на общоприетите правила и законите на модата.

В галерията ни разгледайте снимки на всичките необикновени бунтари.