Декември. Предстартова коледна треска. Какво да му купя и откъде? Кога да отида? Срокове. Отчети... А изпратих ли онзи мейл? Студ. Бързане и чудене. И  Коледа все повече заприличва на "Мисията невъзможна" от култовата екшън поредица.

Бързаме да ви успокоим, защото тази година екипът на Сердика Център превръща тази мисия в Успешна! Представете си организиран декемврийски шопинг, при който всичко се движи по план. Спокойни и усмихнати деца, които бързат към "Неделната чуднотека",  срещи с Дядо Коледа, парад и още много изненади.

Скъпи, ще подържиш ли това. И това. И това...

Ако подобно на мен оставяте купуването на подаръците за последния възможен момент (т.е. уикендът преди Коледа, но след заплата), то със сигурност сте кръстосвали магазините с натежали торби в едната ръка, а в другата - подтичващо дете и/или връхна дреха.

Е, Сердика Център мислят за своите клиенти, ама наистина. Затова през декемврийските съботи и недели на вашето внимание са подсигурили специални коледни помощници или иначе казано усмихнати асистенти, които ще помагат и носят покупките вместо вас.

Те ще бъдат на вашите услуги, за да бъде пазаруването ви удобно и приятно като ви упътят,  посъветват или носят покупките ви. Точно като във филм на Бонд! Ще можете да намерите тези прекрасни помощници от понеделник до четвъртък от 16.30 до 20.30  и от петък до неделя между 13 и 15, 16 и 20 часа.

Снимка: Serdika Center

Подаръци за подаръците

От Сердика център са наясно, че истинският подарък заслужава персонализирана и красива опаковка. Затова през тази година решиха да раздават подаръци за подаръците. Или казано иначе - безплатно опаковане на покупките. Всичко, което трябва да направите, е просто да покажете своята касова бележка и ще получите като подарък идеалния финален щрих за своите покупки. Щандовете за опаковане са разположени на ниво 0 пред бюро Информация и ниво -1 пред Reserved. Така със сигурност ще си спестите "изненадващите" моменти, когато сте на прага на изходната врата и се сещате, че подаръците ви не са опаковани.

Снимка: Serdika Center

А кога ще дойде дядо Коледа? А Рудолф?

За най-малките ценители, които вярват в Дядо Коледа, мисията също ще бъде повече от успешна, макар и пренесена чак от далечна Лапландия. Защото тематичен, много специален гост е приготвил цял чувал с изненади и подаръци за децата и ще ги очаква на голямата ротонда, на ниво -1 всеки уикенд от 11 до 13 и между 15 и 19 часа. И понеже хубавите неща идват заедно, са предвидени и празнични коледни кътове през почивните дни за всички жадни за игри мъници. А за да не слизат усмивките от веселите им личица, Ледените крал и кралица, джуджетата, Снежинката, Рудолф, Снежното момиче и бенда на Дядо Коледа ще накарат и малки и големи да усетят магията на празника, благодарение на специално подготвения за целта коледен парад. И за да запаметите тези шеметни  моменти, ще можете да направите своето посещение в Сердика Център незабравимо с професионален коледен портрет с белобрадия старец и любимите за вас хора.

Снимка: Serdika Center

Семеен портрет вместо импровизирано селфи в Instagram?

А ако искате да си направите готина семейна снимка "като от списание", с която да смените миналогодишната или просто да се изфукате през приятелите си във Фейсбук с красивата си съпруга и порасналото си дете, то може да го направите и в Сердика Център. Къде? В голяма ротонда, ниво -1, през уикендите между 11 и 13 и между 15 и 19 часа. Моята препоръка е да го съчетаете с обяд, с нещо вкусно от заведенията във Food Court-а.

А ако пред вас стои въпроса "Какъв подарък да купя?", то доверете се на подаръчните ваучери на Сердика Център, които важат в над 130 магазина, валидни са цяла година и са поднесени в страхотна опаковка: serdikacenter.bg

Снимка: Serdika Center

Мисията възможна!

През декемврийските дни, дори и най- съвършените планове често се провалят. Но не и тази година, не и в Сердика Център! Защото Коледа не е просто дата или сезон. Това е състояние на духа, чувство, а понякога и мисия. Този декември- възможна!

Пълният списък с причини "Защо да изберем Сердика за коледния шопинг" може да намерите тук: serdikacenter.bg

Снимка: Serdika Center