Българска асоциация "Осиновени и осиновители" (БАОО) има удоволствието да Ви покани на "Ден на отворените врати" който ще се проведе на 15 юни 2019 г. (събота) от 11.00 часа в гр. София, пл. "Славейков" № 1 (безистена вдясно от книжарница "Хеликон").

По време на срещата ще разберете повече за това кои сме ние, каква е мисията ни, какво правим, за да постигнем целите си, и кои са последните книги, свързани с тази тема, издадени у нас.

Снимка: БАОО

Снимка: БАОО

От 2004 г. БАОО подпомага родители, пристъпили към осиновяване и осиновени хора, които имат нужда от подкрепа. В резултат на дейността ни в страната постепенно се създава общност от семейства, осиновили деца, които взаимно се подкрепят и обменят добри практики за отглеждане и възпитание на децата. Целите ни са насочени към по-добра информираност по темата "Осиновяване", толерантно, хуманно и цивилизовано отношение у гражданското общество към осиновените хора.

"Убедени сме, че осиновяването е нещо прекрасно, което трябва да се споделя и показва! Искаме срещу думата "осиновяване" в речника да стои думата "любов", защото осиновяването е именно това.

Заповядайте, да поговорим за нас, вас и осиновяването. Ако решите да се присъедините ще можете да се запишете за доброволец, спомоществовател или да заявите желанието си за членуване в Българска асоциация "Осиновени и осиновители".

За повече информация: WEBSITE | FACEBOOK
e-mail: office@baoo-br.org
тел. 0894 358 334