А вашето дете върна ли се в детската градина или тръгна на училище? Това е сериозен повод родителите все повече насочват мислите си към объркващите плановете есенни сополи, вируси и грипове, които дебнат в засада! Затова и с подкрепата на ClinSin - промиващата нослета душ бутилка за деца и възрастни, обръщаме внимание на превенцията на настинките и гриповете и правилната грижа. В студиото на подкаста "Гласът на Мама" е актрисата Весела Бабинова, която изпрати дъщеря си Йоана за първи път на детска градина. 

Трябва ли да сме по-либерални към градинските сополи в България или си струва да бъдем по-стриктни, питат водещите Юлия Владимирова и Криси Димитрова. 

С Весела Бабинова коментираме как винаги на детските площадки се разпознават децата, които не са българчета. 

"Ние сме малко като че по-тясно скроени за някакви неща. Когато видиш дете небългарче на детска площадка, веднага можеш да го познаеш. То е много по-изцапано, много по-мръсно, много по-несресано, текат му сополи..."

Трябва да се намери златна среда, обобщаваме в студиото на "Гласът на Мама". И ния я търсим покрай продукта ClinSin, с който можете да почивствате нослетата на вашите деца, но също така и вие да се възползвате от oпцията, като си вземете опаковката за възрастни и деца над 12 години. 

"Много ползвам този спрей, защото като дете съм се пристрастявала сериозно към едни капки. ClinSin по много естествен начин изхвърля всичко от носа на естествена основа", казва актрисата. 

Освен за борбата за място в ясла и детска градина, с Весела Бабинова подемаме разговор и по други въпроси, свързани с неблагоприятната градска среда в навечерието на изборите за кмет на София.

"На първо място това са улиците. Те са потресаващи. В центъра постоянно има ремонти на едни и същи улици. Там, където аз живея, по малките улички, не се върви с количка". 

В какво още си навираме "нослетата" по време на този разговор, вижте във видеото!  

Последвайте ни в Спотифай! 

 

*Разговорът се осъществява с подкрепата на ClinSin и съдържа продуктово позициониране!