Maй през юли всички са планирали отпуск, поне такива са наблюденията ни! Затова и "Гласът на Мама" възкликва "Майко мила!" при мисълта за оправянето на багажите и пътуването с деца! Няма кой да ни разбере по добре от Красимира Хаджииванова! Водещите на "Гласът на Мама" - Юлия Владимирова и Криси Димитрова залагат на "сигурното" - наръчник за пътуване с деца, съставен от Красимира и Елисавета Белобрадова - "Стигнахме ли вече?". 

Пътеводителят за родители "Стигнахме ли вече?" съдържа насоки за дстинации у нас и в чужбина и истински забавни истории с деца, какато и списъци с ястия и места за похапване, непопулярни забележителности и много семейни тайни за щастие!  В епизода Краси разкрива пред Криси и Юлия своите любими почивки, къде е най-практично да заведете децата си и възможно ли да е бъде избегнат стреса, който най-често съпътства тези семейни преживявания.

"Стигнахме ли вече?" не е само сборник с разкази и съвети, но цяла енциклопедия на ваканциооните перипетии и съвети как да ги избегнем.

Може да спечелите обновеното издание на книгата, ако се включите в играта ни тук!

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от URBN (@urbn.bg)

"Мантрата за майчинския инстинкт не е някаква вълшебна функция на майката. Тя ражда детето и вече знае всичко. Нормално е да се изнервяме и да не знаем как да реагираме в някаква ситуация" споделя Красимира Хаджииванова пред Криси и Юлия. "Не трябва да ни превзема чувството за вина и ако щетите от едно пътуване са повече от удоволствията е по-добре за всички да не се пътува за известно време". 

Трите майки са единодушни, че когато детето се тръшка, не е защото майката е лоша. Затова и възмущаващите се наблюдатели по-добре да помогнат на мама в тази ситуация без да критикуват. Как обаче се променя живота на една влюбена двойка при промяната на детето и как да се запази трепета и въодушевлението, разсеяни от рутината?

"Добре е родителите да инкорпорират детето в тяхната си рутина, за да може то да свикне с това, а не да му се създават специални условия, които после няма кой да му покрива. То трябва да се впише в обществото по някакъв начин."

"Колкото пъти съм щяла да се развеждам, все е било по време на почивка", откровена е Красимира Хаджииванова. 

Какви са тайните за изхода от скандали насред морета и планини? Според Красимира това е добро планиране и уважаване на личното пространство. Чуйте още много интересни лични истории в "Гласът на Мама". 

Абонирайте се за "Гласът на Мама" в Spotify, за да не пропускате епизоди!