Миналата година 18-годишната красавица Мария Тодорова превзе медийното пространство с прелестна изящност и красота в образа й на абитуриентка, която се дипломира в ППМГ "Акад. Никола Обрешков" в Бургас.

Тогава тя спечели титлата в съревнование с над 1000 момичета от цяла България, които се включиха в ежегодния конкурс на dir.bg - "Най-красивата абитуриентка".

Мария Тодорова бе изборът на журито в състав Елеонора Иванова, Неда Спасова и Александър Сано. 

В момента Мария е студентка по медицина в Медицинския университет, но преди около два месеца тя стана майка на малкия Тервел.

Oще снимки вижте ТУК >>>

"Майчинството е едно много хубаво пътешествие, което те облагородява отвсякъде" споделя тя. 

Източник: Dir.bg

В подкаста "Гласът на Мама" тя споделя за предимствата на младото майчинство, проблемите около бременността и раждането и съчетаването на грижите за малкия Тервел. 

Източник: Dir.bg

"Със сигурност претърпях огромна трансформация, но със сигурност характера не ми е променен. След раждането на Тервел получих духовен катарзис", споделя Мария Тодорова.

Снимка: Личен архив

Тя определя майчинството като "едно много хубаво пътешествие, което те облагородява". 

В "Гласът на Мама"  най-красивата абитуриентка споделя вижданията си за естественото раждане, кърменето и всички проблеми, които срещаме по време на една макар и нормална бременност. 

"Когато бях бременна, започнах да си мисля само за важните неща, нямаше никакви негативни чувства", обобщава младата майка. 

Източник: Dir.bg

Снимка: Личен архив

Как и защо е взела решението в ранна възраст да стане майка и да се посвети в грижата за детето си и това ли е една от рецептите за успеха - първо децата, а след това кариерата - чуйте във видеоподкаста "Гласът на Мама".