Опитвате се да направите играта на открито по-забавна за вашите деца? Понякога простото е най-доброто. Нямате нужда от сезонни спортове и множество извънкласни дейности, за да помогнете на децата си да останат активни. 

Игрите са фантастичен начин да насърчите малчуганите да се занимават с физическа активност. Те също така помагат на децата да изградят двигателните си умения и да подобрят координацията. Да играете на забавни детски игри с тях е отлична възможност да се свържете и да учите заедно в забавна и спокойна среда.

Независимо дали се люлеят на люлка или ритат топка, тези дейности им помагат да се развиват - физически, социално и емоционално. Децата, които играят игри у дома, на закрито или на открито, развиват умения, които им помагат в училище в различни социални ситуации.

Както знаете, ползите за здравето от играта навън са ненадминати. Понякога всичко, от което се нуждаете, са дейности на открито, в които децата да участват и да си прекарват добре.

Съставихме списък със забавни дейности на открито за деца, които родителите могат да използват, за да мотивират независимата игра на открито:

Син детски велосипед за баланс с две колела, със звук и светлина

Market.dir.bg

Купи Детският велосипед за баланс е подходящ за деца над 3 години. Оборудван е с преден светещ фар, който ще осветява пътя по време на каране. С бутона за музика веднага след кормилото детето има избор колелото му да бъде музикално или не. Баланс колелото издържа до 25 кг.

Тенис ракета Guan

Market.dir.bg

Купи Ракетата може да се използва както за федербал, така и за тенис. Тенисът е игра, която развива рефлексите и мускулатурата, както на децата, така и на възрастните. Препоръчва се играта да е на открито.

Детска футболна врата

Market.dir.bg

Купи Футболът стимулира детето да играе и да се движи. С тази лесна за сгъване и разгъване футболна врата можете да превърнете дома или парка във футболно игрище. Прибирането и съхранението е изключително лесно в удобната за целта раница.

Триколка Remo

Market.dir.bg

Купи Триколката помага на децата да развиват двигателните си умения и координация, което улеснява бъдещото им приучаване към истинското колело. Тя е подходяща за деца над 2 годишна възраст и максимално тегло 30 килограма. Седалката е оборудвана с удобна дръжка за родителски контрол или пренасяне.

Детско баскетболно табло за стена с топка и помпа

Market.dir.bg

Купи Баскетболът е чудесен начин за прекарване на свободното време с деца. С баскетболната игра подарявате на детето тренировка на едно незаменимо умение - точността. Баскетболното табло е с размери 14.5 см. ширина на 33 см височина, предназначено за употреба на открито. Moгaт дa игpaят едно, двe или повече дeцa.

Детска игра Треньор по тенис на маса

Market.dir.bg

Купи Играта "Треньор по тенис на маса" е чудесен начин за прекарване на свободното време на децата. С нея детето ви ще тренира уменията си за точност и бързина. Детето ще играе лесно и с удоволствие.

Тротинетка

Market.dir.bg

Купи Тази тротинетка е чудесен подарък за деца над 9-годишна възраст. С нея те ще могат да се забавляват през топлите слънчеви дни на открито. Забавленията са подсигурени с гумираните накрайници на дръжките, лагери на колелата АВЕС-7 и спирачка на задното колело. За лесно и удобно пренасяне спомага текстилната чанта за съхранение и транспорт

Детски велосипед VISION - розов

Market.dir.bg

Купи Детският велосипед е подходящ за деца между 4 и 7 годишна възраст. Той е оборудван с предпазител на веригата, удобни ръкохватки и омекотена седалка. Височината на седалката има възможност да бъде регулирана според височината на малкия велосипедист.

Детска стълбовидна игра с топчета

Market.dir.bg

Купи Стълбовидната игра с топчета е чудесен начин за прекарване свободното време на родителите с децата им. С нея допринасяте за усъвършенстване точността на детето. Комплектът включва стълба с три нива, на стойка и три двойки топчета, свързани помежду си. Играта е предназначена за употреба на открито. Moгaт дa игpaят двe дeцa или caмocтoятeлнo eдин игpaч.

Детски скейтборд

Market.dir.bg

Купи Детският скейтборд ще накара детето да се забавлява и да спортува активно по цял ден. Дъската (дължина: 80 см, ширина: 25 см.) е с интересен дизайн, който няма как да остане незабелязан. Продуктът не е подходящ за екстремни трикове и скокове.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Снимка: market.dir.bg