Пош спайс се вихрила из Милано, където в момента живее със съпруга си - футболиста Дейвид Бекъм, и с тримата им синове. Виктория обиколила всички бутици, като най-внушителната й покупка е на стойност 447 хил. евро. Става дума за часовник “Ролекс”, който бившата звезда от групата “Спайс гърлс” взела като коледен подарък на съпруга си.

Втора по солидност покупка на г-жа Бекъм се оказват четири дивана. Те станали нейни срещу сумата от 47 000 евро. Не се уточнява обаче дали са за дома на семейството в Милано или за къщата в Лос Анджелис. За себе си Виктория напазарувала безкрайно количество дамски чанти, рокли, костюми, обувки и дизайнерски аксесоари. Сред придобивките й са и 12 чифта маркови слънчеви очила.

Пазаруването е като наркотик - колкото повече имаш, толкова повече искаш”, казва Виктория. Пош спайс споделя още, че с удоволствие би се преместила да живее на улица “Монтенаполеоне” в Милано, където са бутиците. “Признавам, че пръснах страшно много пари, но от всички магазини там сякаш ме викат: “Ела и ме купи”, твърди Пош спайс.