Шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактум взел решението, след като имал възможността лично да оцени таланта й на дизайнер. Той се запознал с нея и Дейвид Бекъм по време на почивката им в страната миналото лято.

Хотелът е разположен на остров Мода, който е част от изкуствено създаденият архипелаг в крайбрежието на Дубай, оформен като континентите на земното кълбо.

Дори и във времена на криза, хонорарът, който шейх Мохамед предложи на Виктория, е страшно висок. Тя беше зашеметена, но още не е решила категорично дали да приеме, тъй като в момента се подготвя за Нюйоркската седмица на модата, където ще покаже свои дизайнерски облекла. Иначе много я изкушава я идеята, че ако се съгласи, ще работи рамо до рамо със световноизвестният Карл Лагерфелд“, заявил близък на Виктория Бекъм.

Наскоро попфолк певицата Алисия, набедена за "българската Виктория Бекъм" разказа, че за нея е приятно да бъде сравнявана със световната звезда. Неин приятел дори й заявил, че е вицдал съпругата на Дейвид отблизо и че двете имат напълно еднакви фигури.
Сравнете фешън изявите и фигурите на певиците тук >>