Футболната съпруга от доста време търпи критики заради анорексичната си фигура, но с тази си постъпка наля допълнително масло в огъня, пише sportal.bg.

Въпросната моделка е за 24-годишната рускиня Евгения Манджиева, която често е определяна като шокиращо слаба. Тя е известна с появата си в сайт, който окуражава младите момичета да гладуват, за да бъдат красиви и харесвани от срещуположния пол. В него има фотогалерия с изключително слаби знаменитости и Евгения е едно от лицата в нея. Срещу снимката й пише: "Наричайте го както искате - ограничение на калориите, булимия, суета, анорексия - това е желание за съвършенство."

Миналата седмица Виктория Бекъм бе остро разкритикувана, след като защити правото на дизайнерите да използват свръхкльощави манекенки в ревютата си. Според нея повечето от тези момичета били природно слаби и фигурата им се дължала не на убийствен глад, а на изключително добър метаболизъм. "Те не са виновни, че структурата им е такава, в крайна сметка те са хора като всички други. Просто са надарени от природата с красиви тела", заявила съпругата на футболиста Дейвид Бекъм.

Вижте снимки на Виктория и Евгения >>