Вижте кои са те тук >>

5-те финалистки ще бъдат избрани от звездно жури в състав: креативният директор на Astella Atelier Аля Милушева, главният редактор на Life.dir.bg Р. Деницова, главният редактор на сп. Блясък Калина Коцева, гримьорката Фани Албайрак, Ася Асенова - управляващ директор на фирма „Санси – 2002” ЕООД – изключителен представител за България на Phantasya Collection GmbH. С настроение и блясък в звездната част на журито ще греят ТВ водещата Мария Игнатова, фолк дивата Мария, новата приятелка на Константин Надежда Стоянова, "Мис България" 2007 Юлия Юревич.

5-те финалистки ще участват във фотосесия с абитуриентски тоалети, бижута, грим и прически. Фотосесията ще бъде заснета от Hammer Studio, което утре празнува своя първи рожден ден.

Победителката ще има шанс да стане звездата на бала си с прекрасна рокля на Astella, с бижута от Фантазия, с празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея от салон Мода Натали и фешън грим от Фани Албайрак.

Тя ще влезе в своето училище като истинска светска дама, под светлините на фотографските светкавици на Hammer Studio с VIP придружител и нейната приказна поява на бала й ще бъде излъченa в Dir.BG.