Тази година Деница Кирова от Варна, Ивон Силви Димитрова от Монтана, Пламена Папазова от Стара Загора, Румяна Йорданова от София, Стефка Ставрева от София, Юлия Патаринска от София и изборът на Hammer Studio за Мис Фотогеничност Стела Пецева от Благоевград ще дефилират и на специално ревю в A L Carte Ресторант Gourmet в хотел Ястребец, на което Аля Милушева ще представи най-новите си бляскави вечерни облекла за специалните пролетни мигове и абитуриентския бал. Гостите на хотела ще имат шанса да се потопят в красивите емоции, породени от свежата младост и ефирна романтика на 1 май 2010 от 21 ч.

За перфектната визия на момичетата ще се погрижат салон "Мода Натали" и гримьорката Фани Албайрак. Момичетата ще позират на Hammer Studio с бижута на Phantasya Collection GmbH.

Вижте снимки на финалистките >>
Вижте видео от конкурса >>

Една от 6-те финалистки ще бъде избрана за "Най-красива абитуриентка" от звездното жури на конкурса. Тя ще има шанс да стане звездата на бала си с прекрасна рокля на Astella, с бижута от „Фантазия” и с празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея от салон "Мода Натали" и с грим от Фани Албайрак. Тя ще влезе в своето училище като истинска светска дама с VIP придружител и нейната приказна поява на бала й ще бъде излъченa в dir.bg.