Обичате ли контраста? Той е нещо като друга гледна точка. Благодарение на него виждаме неща, които в друга ситуация биха останали невидими за очите.

И тъй като вчера ви споделихме за тъмната страна на зимата, сега е време да видим контрастите и да се ориентираме към светлата страна.

Предложенията отново са стрaхотни и в Сердика Център са се погрижили да намерите подаръци, към които не можете да останете равнодушни.

Ще започнем с един много впечатляващ клъч Minozzi от Humanic в цвят шампанско,  с който можете да се появите на всеки официален повод. Релефните цветя, изработени от различни лъскави камъчета са много закачливи.

Той би се комбинирал чудесно със светлите обувки Buffalo от същия магазин, които наистина изглеждат стилни с тяхното сребристо токче.

И тъй като след чантите и обувките най-важните аксесоари са бижутата, нека да погледнем тези чудесни обеци от бяло злато и цирконии от Zlatarna Celje. Те биха подхождали както на дами с дълга коса, така и на такива с къса, особено ако решат да ги комбинират с ефектен пръстен от същата марка.

Снимка: Serdika Center

За да сме изрядни във всичко и най-вече точни, трябва да имаме добра представа за времето. Телефонът е вариант, но със сигурност няма как да си погледнете телефона дискретно, докато с хубавия часовник, който може да служи и като бижу, това е възможно. Има един чудесен екземпляр на Seiko от Watch Boutique, който би допаднал на повечето дами.

Ако обаче си падате повече по златистите елементи в Juliany са ви приготвили един по-семпъл Tissot с кочена каишка.

Златистият му контур би се комбинирал чудесно с чанта Carpisa, която е чудесна за ежедневието, но ако попаднете с нея в дискотека, няма от какво да се притеснявате.

Винаги е добре да имаме приятен аромат под ръка, за да се освежим. В Douglas са подготвили Cartier Carat, който изглежда доста луксозно.

И понеже сме на тази вълна, нека преминем и и към един чудесен продукт за всяка уважаваща макиажа дама - пудра Guerlain Meteorites от Douglas.

И накрая, но не на последно място нека се спрем на бельото. Това е едно от нещата, които почти никога не излагаме на показ, но пък е много важно да е удобно и подходящо точно за нашето тяло. Един сутиен трябва да изключително удобен, предвид, че прекарваме с него дълги часове. От Golden Point са се погрижили да предложат много красив и мек вариант, който е удобен и секси.

Можете да го съчетаете и с бикини в подобен стил и леки дантелени мотиви.

Снимка: Serdika Center

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg и Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи. И, да - даже ще се забавлявате. От коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките, до кътовете за опаковане на подаръците и консиержите, които ще ви упътват или ще носят покупките ви - всичко е готово за едни приказни празници.

Photocredit: Serdika Center