Въпреки настъпващата нова работна седмица, нека да оставим напрежението настрана и да се насладим на последния почивен ден. Ако останем вкъщи в леглото и на дивана обаче няма да успеем да се справим с всичко, особено с пазаруването на подаръците.

Не оставяйте всичко за последния момент и отскочете до Сердика Център, за да започнете да трупате цветните кутии под елхата. Днешната селекция е осoбено приятна, да не кажа направо сладка.

Няма да крия, че ще започна най-привлекателното за мен, а именно чантата Massimo Zardi - флоралните мотиви с колибри на черен фон са много приятни. Цветовата гама позволява да бъде съчетана с доста тоалети.

От Tendenz пък са се погрижили да предложат черна обувка с интригуващ цветен ток. Можете да комбинирате с малка черна рокля и всичко от цветовете, които съдържа забавният ток.

След като подсигурихме най-важното, можем да се насочим и към портфейла. Във Furla има чудесен розов аксесоар с котешка муцунка, който подхожда на всяка млада (по дух) дама.

Във всяка чанта трябва да има и глос за устни, за да сме красиви (дори когато ни е студено). От Yves Rocher отново са се погрижили за нас.

Снимка: Serdika Center

За малките любителките на модата от Комсед може да изберете кукла Barbie Fashionistas.

А по-големите момиченца направо ще се влюбят в ключодържателя в Далия Лама Nici от Orange Center, която освен като ключодържател, може да се носи и закачена на раницата.

Ще продължим животинската тема с елемент Pandora под формата на еленче - едновременно актуално за сезона и красиво бижу.

Зимата изисква да прекарваме доста време вкъщи, а една част от него неизменно е отредена на дивана или спалнята. В такъв момент най-важното е да имате мека и удобна възглавничка. PNG имат какво да предложат в този сегмент.

Филмът никога не е същият, ако не добавим и парче шоколад, докато вникваме с сложната сюжетна линия. Vivani са ни приготвили зимен шоколад - специално за ценители, който ще откриете в Зелен био. Освен това е хубавият шоколад е перфектен подарък за всеки (който го обича).

У дома перфектното разпускане и релаксация е съпроводена с една дълга и гореща вана. Едва ли някой може да устои на пенливката от Lush Magic Wand. тя наистина напомня магическа пръчица. С нея всеки ще се почувства нов човек.

Идва моментът и за едно много приятно и удобно бельо. От Golden Point имат какво да предложат. Може да изберете сутиен и бикини, които да комбинирате или пък да вземете поотделно в зависимост от предпочитанията.

Снимка: Serdika Center

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg и Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи. И, да - даже ще се забавлявате. От коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките, до кътовете за опаковане на подаръците и консиержите, които ще ви упътват или ще носят покупките ви - всичко е готово за едни приказни празници.

Photocredit: Serdika Center