Олимпиадата вече не е място единствено за спортни постижения, но и арена за последните модни тенденции. Хит на тези игри безспорно са маникюрите на спортистките. Голяма част от тях са настроени патриотично и съвсем логично по ноктите им гордо блести националният флаг.

Кишмат Муса, маникюрист: „Най-популярният символ категорично е британското знаме, но са харесвани и цветовете на останалите страни. Плувкините са тези, които най-много обичат да идват тук."

Последният моден писък на Олимпиадата така е обзел дамите, че те задължително си правят предизвикателен маникюр преди състезание - за красота и за късмет, коментират от БНТ.

Вижте снимки >>

Ку Лугон - спринтьорка: „Рисунките, които видях, изглеждат наистина страхотно. За голяма част от нас не става въпрос само за външен вид, нещо повече, забавно е, защо да не пробваш?"

В козметичния салон на Олимпийското селище специалистите създават над 40 различни декорации на ден. Маникюрът не е просто проява на излишна суета, а често се превръща в задължителен аксесоар на спортното събитие и дори катализатор за победата.

България прегази Германия и е на 1/2-финал!
Лалова с личен рекорд на полуфиналите на 200 м