Певицата блесна на сцената с четири артистични тоалета. Всеки от тях отразява различните настроения на жената и богатия емоционален свят на самата Нели Рангелова. 

Започнахме с по-нежната визия, преминахме през контраста с черното в по-агресивната, после през секси малката рокля и завършихме с дългата елегантна рокля, която подчертава тялото”, споделя дизайнерката Вяра Георгиева за тоалетите, с които облече Нели Рангелова и нейната музика.

Първата рокля комбинира акценти в актуалното люляково лилаво. Втората визия е по-авангардна, решена в черно с акценти в оптично бяло под формата на външни елементи – детайл, отличаващ дизайна на FEDE. Богатата асиметрична пола от тюл е съчетана с корсет, който силно подчертава талията. Третият тоалет представлява малка стилна рокля, елегантно прибрана по тялото и секси, решена в бежаво и декорирана богато с черна дантела. Финалният тоалет бе дълга ефектна рокля, елегантно-величествена и с изящен силует в класическата цветова комбинация от червено и екрю. Във всеки от тоалетите като обединяващ елемент присъства вертикален черен метален цип.

Вижте снимки >>