Красивата19-годишна Паола Кръстева застана пред обектива на фотографа Георги Божиков - Hammer Studio, за да се наслади на атрактивната си визия, постигната с летните тоалети на Vincit, грим от Пепа Стоянова - ProFace, прическа от Жоро Петков. Ето какво провокира модните експерти при създаването на имиджа на Паола за фотосесията:

Жоро Петков - коса: Паола има много дълга и хубава коса, но, според мен, с каквито и прически да е експериментирала, са били с пуснати коси - дали ще е малко накъдрена, дали ще е изправена... затова реших да направя нещо различно. Тъй като в момента азиатската мода навлиза в стиловете не само на прическата, а и на облеклото, а и другият елемент - плитка, също е много актуален за лятото, реших да комбинирам двете неща и да направя такъв тип азиатски кок, който е опънат и е по нависоко, с характерните орхидеи, само че ги подбрах в оранжев цвят, за да е по-свежо и по-колоритно лятото. Идеята ми е момичето да може да се види с прическа, която би си направила в много по-редки случаи и различна от ежедневната й.

Пепа Стоянова - грим: За грима на Паола ме провокира факта, че тя е много естествена, млада и красива. При един млад човек няма нужда да се прави силен грим, особено лятно време, предпочетох да е по-свежа, да повторя цветовете, които присъстват в косата й и мисля, че се получи много добро съчетание от цветовете на орхидеите, пренесени върху лицето.

Толкова колоритна прическа и грим провокират и свежи леки дрехи. В колекцията Лято 2012 нашите партньори за месец юни - Vincit са заложили на разнообразие от цветове, флорални и графични принтове, естествени материи и много красота.

За първата визия на красивата победителката в конкурса на Дир.БГ "Стани модел за един ден" Vincit избра ефирна рокля с флорален мотив, който е изключително актуален за този сезон.

Втората визия на Паола е с туника в леопардов принт, изработена от естесвена материя, за да бъде приятна за носене в горещите летни дни, съчетана с къси дънкови панталонки.

Третата визия
е с красив гащеризон, изработен от две материи. В горната си част е от фин жоржет с графичен принт, а в долната от черен сатен. Гащеризонът е подходящ за незабравимите нощни партита в летните нощи.

В последната визия от Vincit заложиха на гащеризон от коприна в актуален за сезона цвят.

С много емоции и настроение премина фотосесията, снимки от която можете да видите тук >>

Ако и вие искате да участвате във фотосесия, участвайте в модния конкурс на Dir.BG! Момичето на месеца ще получи и специална награда - комплект грижа за лице Hydra Vegetal от Yves Rocher на стойност 93.50 лв.