Звезди от различни сфери на светския живот се струпаха на ревюто на дизайнерката в хотел Шератон, където тя представи колекцията си "Signature 2012".

Сред гостите бяха Азис, Софи Маринова, председателката на Софийски градски съд Владимира Янева, Маргарита Бербатова, Мира Добрева, депутатката Калина Крумова, д-р Ангел Енчев и Александър Бередин. Руснакът, който бе обвинен от миската, че я е отвлякъл, следeше дефилето на бившата си приятелка от първия ред.

Топ-дизайнерката заложи на своите оригинални материи, сложни кройки, а също на красотата и излъчването на родните красавици, пишат от Bulphoto. Тя представи над 70 тоалета, предназначени както за дамите, които желаят да са уникални, така и за бъдещите абитуриентки.

Вижте снимки >>

За първи път лице на колекцията е млада и сравнително неизвестна манекенка - Алиса Ганева. Алиса е родена през 1991г. в град Търговище, но от 6 години живее във Варна. Сега е 2-ри курс във Варненския Свободен Университет "Черноризец Храбър", специалност "Мода и мениджмънт". От 8 години е в модните среди. Носителка е на титлата Мис Варна 2009 и е участвала на конкурса Мис България.