Александър гледа в захлас ревю на Антония Петрова

70 ефирни тоалета представи дизайнерката София Борисова в ревюто на "Романтика фешън".

Обратно в новината

Коментари - Александър гледа в захлас ревю на Антония Петрова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

градил илия киииилиииия...градил илия киииилиииия...ох аманаман.... боли ме тутуруткатааааа

Ще гледа ами, той си знае колко кинти е инвестирал в женицата от Перник

Александър се наслаждава на кожата, която ще използва за новите си чепици, чанта портфейл и още нещо. Ехаааа!!!

Чудя се кое е по-трагично: демодираните и скучни роклета на "дизайнерката", която явно още живее и твори в 80-те на миналия век, или така наречените пишман "звезди" - олицетворение на абсурда в цялата държава.

Не мога да разбера кое е новината? Това, че някой е направил модно ревю, че е имало сбирщина на някакви "звезди", че Александър е бил на първия ред?! Не ми харесва такъв тип новини. Не ми харесва и това, че на разни такива звезди им се прави реклама по този начин, на гърба на нещо или някой. Това е същото като заглавието от преди няколко дни - Донков и Кърджилова отново показаха чувствата си на премиера. И след това статията продължава така "Снощи се състоя официалната премиера на българската романтична киноприказка на Анри Кулев Цахес" Сега кое е новината, това че двама се целували или че е имало премиера на нов български филм?

топ-дизайнерката....?!?!?!

Събрали се на едно място чалгари, председател на СГС, депутатка, няколко проститутки и руски мафиот... какво повече да коментираме?!?

Кой пък е тоя Александър... че го писали и на малко име...

гледаики списъка с известните звезди и вип-персони се успокоих, там пак си бяха азис, мира, рекламиращия се навсякъде хирург на циците и джуките, някакъв руски играч и подобна сволоч. българия трябва да се гордее с такива "звезди", но се питам, кои от тях е допринесъл за авторитета на родината ни с нещо значимо, и за какъв дявол ни се натрапват разни празни личности...

много добро изказване

Да рекламиращ се навсякъде пластичен хирург, в клиниката на който /в Пловдив/ одират кожите от гърба на горките пациенти.

Таца Крокодила е за там , спешно ! Страшно е да я гледа човек , толкова е грозна.

Не от гърба, а от гърдите :) а ако има балъми да плащат-защо да не щави енчев???