„Винаги съм била човек, който е назовавал нещата с истинските им имена, провокирала съм хората. В момента това влияе на целия ми свят и живот и не искам да се крия”, обясни Нана решението си да признае личната си съдба публично.

На 14 февруари имах съмнения, че съм бременна, започнах да си правя тестове, защото исках да имам дете. Една седмица по-късно влязох в болницата", разказа Нана. След това е разбрала, че има рак с метастази. „Първият ден беше ад. Последващите също. Страх ме е от това дали ще успея да се справя с тази борба”, призна водещата в предаването „Станция Нова”.

 "В един момент целият ти живот заминава, исках да боядисам апартамента си, а внезапно трябва да мисля за кръвни изследвания, мамографии, хистологии", каза Нана.

Тя обясни, че все още не може да се установи къде е огнището на рака.

"Ако човек си дава сметка, че смъртта винаги го съпътства от лявата му страна и не е безсмъртен, ще бъде по-качествен. Няма да шофираме така, няма да пием така, няма да пушим така", каза още Нана.

Тя е категорична, че прави публичната изповед не за да събира пари, а за да помогне и на други хора с нейната диагноза, както и да се опита да се пребори със системата.

Нана е на 37 години. Водещата е омъжена за англичанина Джонатан. През август 2010 г. тя роди сина им Джейсън. „Животът е като пъзел, който в един миг се разпада на парчета”, описва тя тежката ситуация.

Вижте снимки на Нана >>