Вчера стана ясно, че 41-годишната американска актриса е подала молба за развод. Сред основните версии, тиражирани от медиите, е изневяра на актьора с Котияр.  "Пейдж сикс" пише, че Джоли е наела детектив, който ги хванал заедно. Според запознати се срещат от 2 години.

Вижте снимки на Марион >>

Близък до Марион заяви, че тя е "напълно съкрушена" от обвиненията в пресата. Той добави, че е щастливо обвързана с актьора Гийом Кане (43) от 2007 г. и са "безкрайно щастливи". Двамата имат 5-годишен син. Според непотвърдена информация, Котияр е бременна.

40-годишната Марион и Брад (52) снимаха заедно филма на Робърт Земекис "Съюзени", който ще излезе по кината през октомври. През август продуцентът Греъм Кинг заяви, че между тях веднага се появила химия. Любовните сцени между Брад и Марион били прекалено истински според присъствалите на снимачната площадка.

Междувременно с новината за развода излезе и нов трейлър на "Съюзени", в който има и горещи сцени. Сюжетът много наподобява "Мистър и Мисис Смит", по време на който пламна любов между Джоли и Пит.

Котияр е първата французойка от 1960 г. насам, която спечели "Оскар" (2008) за ролята си на Едит Пиаф във филма "Едит Пиаф: Животът в розово". Тя бе номинирана отново миналата година за превъплъщението си на майка в депресия във филма "Два дни, една нощ".

През юли бе удостоена с Ордена на Почетния легион - най-високото отличие във Франция. През 2010 г. Котияр получи и най-високото френско културно отличие, когато министърът на културата Фредерик Митеран й окачи ордена на Кавалер на изкуството и литературата. През 2006 г. бе обявена за национална забележителност на Франция, а преди това я избраха за най-чаровната актриса в страната.

"Мда, съдба..."

Това казала бившата съпруга на Пит Дженифър Анистън, когато разбрала за развода му, твърди неин близък. Може би Джен вижда възмездие за това, което й се случи преди 11 г. Тя и Брад се ожениха през 2000 г., разведоха се заради Анджелина.