Марион Котияр съкрушена от обвиненията за връзка с Брад Пит

Френската актриса Марион Котияр е "напълно съкрушена" от обвиненията, че тя е виновна за раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит.

Обратно в новината

Коментари - Марион Котияр съкрушена от обвиненията за връзка с Брад Пит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега била съкрушена а га се ба и беше хубаво, шуврантия френцка.

Маратон Коцкар - хахахахахха :))))))))))))

Ами не знам, май единственото й преимущество като я гледам е, че е малко по-млада. А той не можеше ли да е по-дискретен и да "тъче на два стана" без много шум? Сега да не се изпозастрелят наистина като в "Сем. Смит" ?

Дали е тъкал си знае само Брад. Анджи съсипа себе си, семейството си... Ще бъде жестоко да съсипе Брад и още толкова много хора около тях. Ако тя го обвини ще съсипе и децата си..., защото такова обвинение при развод запазва децата за нея и и носи финанси от Брад, но страдание за самите деца- при жив баща ги прави полусираци.Връзката между бащата и децата не е същата. А Брад се е грижел за тях и в добро и лошо. Методите може да не са били правилни от аспект на Анджи, но ако тя беше истинска майка е имало начини това да се поправи.

Какво пък, чак толкова! Нормално е да се разделят! Дълги години са заедно, а още Брат Пит има ерекции и потенция. Хората си омръзват сексуално след 4 години, а това е максимален срок за сексуално привличане! След това секса в семейството е по-скоро задължение, или средство за изнудване на партньора от по-наглият в семейството Ангелина с цел предпазване заболяване от рак, ликвидира женствеността си! Какво да търси повече Брат Пит с такова същество? Освен това има достатъчно пари, за да плати за свободата си! Пит няма нищо общо с типичният български мъж, сключил законен брак, който след развод остава в мизерия и безпътица за съществуванието си!

Това за 4-те години е най-голямата смешка, кой го измъдри? Когато няма чувства, а само интерес - омръзването е още на втория ден-седмица, месец... Когато има взаимност, душевна близост и интелектуално съответствие - ооооо, абсурд да има омръзване и след 20 години!

Ми то и от снимката се вижда, че вече имат дете! И то голямо!

Марион си има приятел и не са и необходими други, които да й развалят спокойния живот, който до сега е имала.

абе и франсетео ми харесва много.................хич нема да я бава

Тази френска кифла даже не е сексапилна, и не е красива.

Това пък е база за по-силно изкуство, човече. Сексапилът не влиза добре в изкуството. Даже се пазят от тего. В краен случай изкуството кара хората да си внушат сексапил, но по естетичен, а не по физически буквален начин. Да, не е точно сексапилна, малко странна е. Това й дава шанс за истиснски роли. От това, което до сега съм видял, не беше чак топ ъф дъ топ. Но може да се е подобрила в последните филми, които съм пропуснал.

Марион може да не е красива, но е умна. Журналистите само се чудят каква глупост да напишат. Това, че е играла с колегата си Брад Пит нищо не означава. Работа и толкова.

snowmark

А аз най-много си харесвам Дженифър Анистън...

аз я факах като и бях шофиор а брат после разбра и ми даде кинти да и го бя у чилото

Гледам гледам снимките им еми какво да се каже по въпроса, всички жени се стремят да приличат по външност на Анджи и нито една на безличната френска красавица ето сега Брат може да си я гледа сега

Не всички

Този е луд да изостави Анджелина заради някаква афро-европейка.

еврейка

Не я е изоставил. Натирен е от нея. Гледах откъси от прословутия му филм с Марион. Никъде не виждам химия между тях. Брад изглежда доста стреснат и депресиран на всеки един кадър. Има някакво несъответствие между това, което се тиражира и истината.

Хм, изневяра, а?! Е, то е така в живота - когато се каниш да се омъжиш/ожениш за красавец/касавица, преди това трябва да си отговориш на един въпрос: "Какво предпочиташ - да ядеш торта с приятели или л.айно сам?"

отново въпрос от серията тъпи. а отговора е от лесен по-лесен, съвсем нормален и възможен. е, понякога човек сам се отказва от възможностите и избора. всеки живее живота както го разбра. помня когато ме питаха какво избирам, стара западна кола или нова лада. карам нова немска и американска кола. така и не успях да отговоря на въпроса с колата. пътувам по Америка, Азия и Европа. навсякъде има прекрасни жени. съжалявам сър, няма да мога и да ви отговоря на въпроса с тортата. пс: не само САЩ, има страхотни венецуелки.

Изневерите са нещо нормално, но има хора, които никога не го правят. Парите развалят хората.

тези хора са ненормални, така ли?

Изневерите са лъжа и поддържане на паралелни връзки в едно и също време. Само глупак или безразличен не може да усети изневярата. Изневеряващият мисли, че лъже партньора си, а лъже себе си. Повечето изневери са именно поради точно тази емоция и разнообразие, а изневерите им не са продиктувани от чувства.

хората са казали -ожени се за красив мъж и си сложи таралеж в гащите

Не знам как се жениш за мъж. Като сър Елтън Джон? И относно статията - има твърдения за връзка. Медиите не са обвинители. Заглавието визирам...

Щото красивата жена не е таралеж, нали?

марион изневерява като повечето французи и французойки скришом и без никакви угризения и са един типаж с анджи

Марион Котиар не е супер красавица,но излъчва повече елегантност и класа.Джоли има тип улично излъчване,което е по-типично за нощните клубове.

и има ужасни брадавици

Тая поне не изглежда като да са я нахапали осите като Анджелина......И е естествено грозна.....Анджелина не е ......

Очаквано - след операциите на Анджелина. Едва ли човек, на който му повтарят, че е световен секс символ би останал с непълноценна жена.

Реклама на поредния им тъп филм. Пенсионирайте се вече. Миналия филм бяха циците и яйчниците. Тия са много зле. Нов филм и нов "скандал" - уж развод.

И тая същата кльоща като предишната, абсолютна хърба. Такава липса на вкус у това момче, ей.

ами какво да е? баба цуцулана? как да уважаваш жена, която сама не уважава себе си и тялото си?

Анджелина Джоли е също французойка

Французойка таратанци. Чист американски парцал.

хазарски, хазарски - затова е и толкова изкукуригала! тия са луди по дефолт!

анджи е 50 процента французойка -майка и е французойка и с марион имат много сходна визия като типаж макар и анджи да е с много по-правилни черти и царствено излъчване но марионката е по перверзна и изневерява типично по френски

Жалка имитация на Анджелина Джоли, а за мъжа и не знам дали ще и прости

Майката на Анджелина е 100 процентова французойка на която тя прилича, а за тая повече ми прилича на еврейка

И аз не бих и простил на Марион! Много е секси и сладострастна.

Ех любимка ми е Марион, още от френската комедийна поредица Такси. Много е чаровна

Още когато му е дала карт бланш да се снима в горещи сцени, Анджелина вече го е била прежалила. Със сигурност не държи да останат заедно и разводът е бил въпрос на време.

Доколкото си спомням Мелани Грифит е присъствала на заснемането на "горещите" сцени на Бандерас, докато си мислеха, че са семейство... Джоли е доста по люта, та едва ли е оставила Пит без контрол...

Така или иначе въпросът за раздяла е поставен отдавна при тях, Анджелина от много време дава индикации, че не иска повече да е с него. Даже операцията с която осакати женствеността си беше по-скоро символичен жест - че не й е зор за мъжа, животът си й е много по-важен.

Аз пък от около година американски филми с тъпите им измислици и прекроени история и истини ВЪОБЩЕ не гледам! Още повече път тия лигавите. Влезнах тук, само за да видя какво толкова страшно и важно е станало. Айде чао!

Оставете ги ,нека правят каквото си искат.Аз лично не вярвам,че ще се случи,но ако наистина се разделят значи така са искали.

Какво значи да ги оставим? Коментираме за хора с не един и два хита в киното. Да не сме им застанали на пътя, та да ги оставяме. Някои ги харесват като двойка, други не - that`s all.

Като гледам тенденцията, не искам да участвам в един филм с Брад. Мъж съм и освен това не ми се жени още.

Защо ли не им омръзва на холивудските продуценти да дъвчат до безкрай нацисткия период на Германия !?! Ех, този холокост, ех този глобализъм!...

Марион Котияр не е красавица, но определено е интересна, загадъчна и естествена, и е много добра актриса, всяко сравнение с ония изкуствен скелет тук е излишно. Гийом Кане изглежда страхотно, наистина само една изключително глупава жена би го заменила с остарели Брат Пит.

Марион на всички снимки изглежда измъчена, потисната и изкуствена. Не видях нищо свежо и лъчезарно, както я беше похвалил някой. На живо може да е по-добре, но определено има проблеми от психо естество и като външност не е нищо особено.

сигурно е липса на обща култура, но и аз не съм ни гледал ни чувал тази Котияр. Нещо името ми е познато, но толкоз. Хубава, хубава колко да е хубава - прилича на българка с това широко лице. Но едно е сигурно - последният филм на Брат и тя ще има голям финансов успех.

Поредицата "Такси" на Люк Бесон!? От там съм го харесала това момиче.. чудна!

А в "Добра година" е страхотна...такситата е добре но не чак толкова секси като в Добра година!

Френското си е френско, финно...не може и дума да става за сравнение със костура Джоли!

Майката на Джоли е французойка.

Жули Брат, жули жули щом ти е кеф!

Прочетах кратката биограхифия на Анджелина Джоли. Дете с проблемно детство: разведени родители, дрехи втора употреба, проблеми с комуникациите, скоби, неразбиране от страна на съученици. Всичко тово в Ел ей. Ами ето защо тя винаги ще бъде неудовлетворена, обсебваща и алчна. Все нещо никога няма да и достига. Представяте ли си живота с един такъв човек?

не рива, че разведе Дженифър Анистън...

Е то Анито стерилно затуй го остай.

съм я гледала тази Марион, но на снимките ми се вижда доста оридинерна. Има си хас - не е грозна, но го няма излъчването, харизмата на Джоли. За тях няма да мисля, не ме интересува личният им живот.За мен са важни филмите им.

Котияр е с хубави естествени цици.

Тайната на щастливия полубрак я знае полусъпругът на Марион Кутиар.

Анджелина да прости на Братчо. На Марион можеш ли да устоиш? Ослепителна!

PR похвати, за да си продадат по-добре филма. Няма лошо ;)

Горката Марион, "после върви разправяй, че нямаш сестра"...

Джен ако е свободна, да си го вземе обратно, откакто се разведоха, тя не престава да мисли за него.

Ти пък от къде знаеш за кого мисли?

Национална забележителност на Франция !!!. Тя е супер. Гледайте филма Добра година. И ще разберете напълно Брад Пит.

Преди месец-два имаше новина, че Анджелина уволнила детегледачката, защото "се държала прекалено интимно" спрямо Брад Пит, беше цитирана случка, че той излязъл от банята по кърпа, минал през кухнята, а тя, видиш ли, не само не се обърнала, ами даже го загледала...

Николета Лозанова е треснала Пит ...не исках да го споделям ама ей на! И той сега само за нея мисли щот тя е по по най!

Тя него може и да е треснала, ама той нея - не.

с чук ли?

Естествено разпитие на връзката им - тя си махна циците и яйчниците..... и аз да съм , ще избягам

Анджелина пък за един секс ли е?! Еее, чак пък толкова ...

Ivo

Някакви кръгли идиоти коментират животите на мега звезди. Бухахахахаххахахахахаха

си порерния малоумник, който пише под статията. АЙ сега си се изсмей на себе си !

Е ти какво очакваш - супер звезди да коментират живота на идиоти ли?

Е, остави ни де да си клюкарим тука на селската седянка:). Хубави разсъждения има. Вече и мъжът на Марион е замесен как ще реагира, ко ще стори:).

Анджелинооооооу, много си проста ма, то да не е сапун, че да се изтърка!

Мира Добрева е наясно със сапунЯ!

Сега мъжът на Марион ще я напусне, заради разкритията на Джоли!Може дори да се усъмни ,че Марион е бременно с второто дете от Брад. Джоли волно или неовлно разби 2 чужди семейства,а сега и своето. Можеше да прости една забежка на Брад, щом Марион си обича мъжът и иска да е с него значи не е било връзка, а моменти на изкушение.

Аха, Анджелинa да прости, за да не разбие семейството на Марион. Хехехе, веселба :)