Един от присъстващите разказал, че в залата с двата трона имало наредени 30 маси, всяка от които побирала по 10 човека. Всяка маса била наименувана с места, които са важни за двойката, пише bliasak.bg.

Масата на младоженците била кръстена на селцето с най-дългото име, което се намира близо до дома на Уилям и Кейт – Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.

Малко след 20:00 часа гостите се настанили на масите, всяка от които била декорирана с бели цветя и бели свещи. За да покажат, че за младоженците няма по-важни и по-маловажни гости, обикновените хора и кралските особи били размесени. На гостите били сервирани омари, раци, сьомга и агнешко с гарнитура от зеленчуци. За десерт имало микс от малки пудинги.

Бащата на Кейт също произнесъл реч по време на партито, на която се пошегувал, че при първото си пристигане в дома на Мидълтън, принц Уилям долетял с хеликоптер, който за малко не разбил покрива на къщата. Той споделил и за доста конфузния разговор между двамата за това дали ще даде на принца дъщеря си, както и няколко култови момента от детството на Кейт. Естествено таткото не пропуснал да заяви, че е много горд, че Уилям вече е част от семейството му.

Как се облече Кейт за вечерния прием >>
Вижте снимки от сватбения ден >>
Целувката >>
Сватбата на Уилям и Кейт - вижте повече >>