Лятната ваканция в САЩ приключи, а майките, на които им се е налагало да слушат постоянното мрънкане на децата си, имат повод за празнуване.

Вижте снимките >>

Забавна тенденция показва как майките си правят снимки, на които отегчението на децата им от тръгването на училище контрастира с тяхната радост.

Кешия Гарднър е решила тази година включи в кадъра децата, съпруга си и всички животни от фермата им в Алабама. Към кадъра тя е написала "Направихме на децата парти за учебната година. Бяха екзалтирани!"

Джена Плеър стана известна покрай снимка, на която тя се е излегнала в надуваем фотьойл в басейн с чаша в ръка, а децата ѝ стоят строени с раниците.

"Вдъхнових се за кадъра, след като казах на децата, че ще прекарам първия учебен ден в басейна, защото това лято ме побъркаха", казва Плеър.

Джена Плеър

Снимка: Facebook/Instagram

Джаки Роджър Фостърс пък разказва, че вечерта преди първи учебен ден и сутринта на закуската дразнила децата, като им казала, че ще бъде много тъжна по време на всички партита, които майките си организират, докато децата са на училище.

Джаки Роджърс Фостърс

Снимка: Facebook/Instagram

Вероника Лукас Уайт е майка на две момичета на 12 и 9 години и през последните четири години си прави смешни снимки с тях.

Вероника Лукас Уайт

Снимка: Facebook/Instagram

"За мен това е традиция. Наистина се забавлявам с тях, а момичетата просто са свикнали. На снимката малко преиграват, но наистина им беше тъжно, че ваканцията свърши".

Джеси Китръл пък е направила кадър с препълнена количка в магазина, тя държи табела, на която пише: "Пазаруване за началото на учебната година", а дъщеря ѝ: "Мамо, сериозно ли?"

Джеси Китръл

Снимка: Facebook/Instagram